Papíry, diáře, obálky, lepidla, desky, pořadače, propisky, zvýrazňovače, spisové desky, rozdružovače a mnoho dalšího – to vše jsou kancelářské potřeby nezbytné v každé správně vybavené pracovně a kanceláři. Pomohou vám usnadnit vaši kancelářskou práci.

Velkoobchod: -drogistické zboží -kancelářské zboží. Přehled činností: -široký sortiment papírenského a drogistického zboží. Výroba, distribuce: -čistící prostředky -rozvoz zboží k odběrateli -potisk obálek -tisk tiskopisů -barevný tisk -autodoprava. Služby : - úklidové práce - úklid objektů - úklid po řemeslníkách - úklid ...

Naše firma nabízí následující činnosti: - údržba nemovitostí - opravy, rekonstrukce, nová výstavba - deratizace, dezinfekce, dezinsekce Výroba nábytku. Výroba výšivek a nášivek. Prodej: - hygienických a čistících prostředků, drogerie, ochranných a pracovních pomůcek, oděvů a obuvi pracovní a pro volný čas, kancelářských potřeb.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -kalendáře, diáře -obalový materiál, hygienické potřeby -školní potřeby -papír.

Naše společnost vám nabízí, nejen v Praze, ale i pro celou ČR -reklamní dárky a reklamní předměty -diáře na rok 2014 -luxusní dárky pro každého -firemní propisky -firemní kalendáře -destiláty s označením vaší firmy -USB flash disky -deštníky -návrh a výroba kožených aktovek, kufříků, peněženek a jiných dárků. -reklamní úpravy dle ...

Prodej - spotřební materiál pro kancelářskou techniku - kancelářské potřeby

Výhradní zastoupení polské firmy EDICA a.s. Distribuce, prodej: - diáře - kalendáře - konferenční desky - zápisníky.

Prodej: - prezentační potřeby - vazby na dokumenty a propagační materiál, desky, laminátory, popisovače, FILIP CHARTY... - veškerá kancelářská technika, příslušenství, spotřební materiál.

Rajapack patří k francouzské obchodní skupině Raja Group, která už více než 50 let nabízí obalové materiály v nejlepší kvalitě. RAJA se svými téměř 800 zaměstnanci v Evropě vytváří roční obrat 220 miliónů eur. Tím představuje skupina Raja evropskou jedničku v katalogu obalů. Tisíce produktů na skladě a online. Krabice, kartony, fólie, bublinková ...

Velkoobchodní prodej, autorizovaný distributor: SENCOR KANCELÁŘSKÁ TECHNIKA: - kapesní kalkulátory - stolní kalkulátory - školní kalkulátory - pokladny s fiskální pamětí - malé zásuvky pro fiskální pokladny - velké zásuvky pro fiskální pokladny - čtyřjazyčné překladače - elektronické hry Sudoku.

Kancelářské potřeby. Velkoobchod a maloobchod: - kompletní sortiment kancelářských potřeb - prodej a renovace tonerů, cartridgí - výroba razítek a vizitek - tisk tiskopisů dle návrhu - prodej doplňků a medií k PC. Papír: - kopírovací papír - kartony - papír tabelační - pokladní roličky - faxový papír - etikety + ...

Velkoobchod s papírem: - reprografický materiál - plotrový papír - pauzovací papír - xerografický papír - diazografické materiál - spotřební materiál.

Prodej, e-shop: -papírnictví -kancelářské potřeby -obalovací materiály -rýsovací potřeby -papíry -školní potřeby -nůžky, obálky, sešity, propisky. Prodejna: -ve 2. NP Obchodňáku SATOV

Velkoobchod, internetový obchod, e-shop: - papírnictví - papírenské a kancelářské zboží - kancelářské potřeby - balící papíry - blahopřání do obálek - papírové obálky - bloky, adresáře - dekorační materiál - dopisní papíry.

Lamda má vedoucí postavení v oblasti výroby kompatibilních tonerových a ink-jetových náplní

Firma PERGAMENKA-PRAHA s.r.o. patří k nejvýznamnějším českým výrobcům papírových obalů. Navazuje na dlouholetou tradici výroby papírových obalů v České republice. Výrobní program je zaměřen na produkci obalů určených pro balení sypkých potravin a materiálů, jako jsou mouka, cukr a rýže a dále maltové směsi, sádra a pojidla.

Prodej - papírnické zboží Prodej - tabákové výrobky Prodej - noviny a časopisy Prodej - výtvarné a umělecké potřeby

Nabízíme šíroký sortiment renovovaných a kompatibilních tonerů a cartridgí. Dále dodáváme kvalitní skartovací stroje značky HSM, která patří ve svém oboru k naprosté špičce. V našem obchodě dále naleznete nabídku kancelářských potřeb. Naším cílem je co nejvíce Vám usnadnit Vaší práci.

Maloobchod, prodej: -papírnictví -školní potřeby -modely -kalendáře -pohledy. Velkoobchod: 17. listopadu 2146 397 01 Písek po-pá 7.30-15.30

Prodej - školní a kancelářské potřeby

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kancelářské a školní potřeby - obalový materiál - potřeby pro výtvarnictví - barvy, laky, lazury - míchání barev na počkání.

Výroba, velkoobchod: - náplně do tiskárny - cartridge - tonery - termotransferové pásky - faxové papíry - uhlové papíry a fólie, kopíráky - čisticí prostředky pro kancelářskou a výpočetní techniku.

Velkoobchod - ubrousky Velkoobchod - obalový materiál papírové krabice Velkoobchod - mikrotenové sáčky, ... Velkoobchod - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby Eshop - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby - mikrotenové sáčky - ubrousky - ...