Papíry, diáře, obálky, lepidla, desky, pořadače, propisky, zvýrazňovače, spisové desky, rozdružovače a mnoho dalšího – to vše jsou kancelářské potřeby nezbytné v každé správně vybavené pracovně a kanceláři. Pomohou vám usnadnit vaši kancelářskou práci.

Kompletní vybavení kanceláří. Maloobchod, prodej: -kancelářské potřeby -papír, doplňky -kancelářský nábytek -kancelářské židle -kancelářská technika. Služby: -kopírování a vazby dokumentů -výroba razítek -rozvoz zboží -návrhy a kalkulace nábytkových sestav na PC -montáž nábytku.

Velkobchod, maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - kancelářské doplňky - pořadače - rychlovažače - spisové desky - obaly PVC - spotřební materiál.

prodej: - školní a kancelářské potřeby Kopírovací služby: - copy centrum

Maloobchod, prodej: - papír - kancelářské potřeby - školní potřeby

Velkobchod: - kancelářské a školní potřeby - papír - samolepicí etikety - tiskopisy - tonery - cartridge.

Závod 10 Broumov je tradičním výrobcem kružítek, rýsovadel a kovových drobných obráběných dílců, současně zde běží i výroba mechanických a automatických tužek známých pod značkou VERSATIL. Závod disponuje vlastní galvanovnou a jako vesměs všechny ostatní závody holdingu řeší i zakázkovou výrobu.

Závod 7 LOGAREX je tradiční výrobce plastových pravítek, trojúhelníků, úhloměrů a šablon. Také závod Logarex je schopný řešit zakázkovou výrobu vstřikování plastů a termoplastů. Zpracovává materiály běžných typů jako PS, ABS, PE, PP, PET a další technologiemi vstřikování, vyfukování nebo extruze.

Závod Tužkárna je společně s Tuhárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tužkárna, jež standardně i na zakázku produkuje dřevěné tužky všeho druhu, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byla do Českých Budějovic přesunuta z Vídně.

Závod Tuhárna je společně s Tužkárnou nejstarším výrobním závodem celého holdingu. Výrobní závod Tuhárna, jehož produkce zahrnuje grafitové, pastelové a speciální tuhy, křídy, uhly a voskovky, slouží nepřetržitě již od roku 1848 kdy byl do Českých Budějovic přesunut z Vídně.

Výroba psacích prostředků: -kuličková pera plastová, celokovová a náplně do nich -mechanické tužky typ Versatil -automatické mikrotužky -drobné plastové výrobky -i na zakázku. Reklamní potisk na všechny výrobky.

Papírnictví VAPAP Velkoobchod: - kancelářské a školní potřeby - xerografický papír - plotrový papír - obalový materiál.

Výroba, prodej: -školní potřeby -kancelářské potřeby -uklidové prostředky -čistící prostředky.

Služby, prodej: -potisk hrnků -náplně do tiskáren -tiskařské služby.

Papírnictví. Maloobchod, prodej: -školní a kancelářské potřeby. -papírenské zboží.

Prodej : - papírnické zboží - školní a kancelářské potřeby - kancelářské papíry - psací potřeby

Maloobchod, prodej, servis, oprava: - školní a kancelářské potřeby - spotřební materiál. Služby: - černobílé kopírování - barevný tisk - kroužková vazba - laminování.

Výroba, prodej: - kapsové pořadače. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - kapsové pořadače - vozíky pro kapsy - koše - výsuvy - přenosné kufry - kontejnery - lístkovnice - archivační spony Nakladatelství: - slovníky - knihy

Kancelářské potřeby a papírnictví Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků

E-shop: - obalový materiál - drogerie - kancelářské potřeby

Velkoobchod, maloobchod, e-shop: -kancelářské potřeby, školní potřeby, papírnictví -psací potřeby -školní batohy -tiskopisy -výtvarné potřeby -balící potřeby, obalový materiál, obálky -papíry

Velkoobchod, prodej: -papír -obalový materiál -tiskoviny -kancelářské potřeby, školní potřeby -hygienické potřeby pro veřejná zařízení, hotely, restaurace, kanceláře -rozvoz zboží.

E-shop nabízí levné- Náplně, Cartridge, Tonery. Barvy do tiskáren (hp, epson, canon, brother, samsung, xerox).Rádi pomužeme s výběrem. Možný osobní odběr v místě firmy.Dodání druhý den-vše je skladem.

Velkoobchod: - školní a kancelářské potřeby.

Velkoobchod: - školní a kancelářské potřeby.