Papíry, diáře, obálky, lepidla, desky, pořadače, propisky, zvýrazňovače, spisové desky, rozdružovače a mnoho dalšího – to vše jsou kancelářské potřeby nezbytné v každé správně vybavené pracovně a kanceláři. Pomohou vám usnadnit vaši kancelářskou práci.

Maloobchod,prodej: -papírnictví -papírenské zboží.

Předmět podnikání dle rejstříku: -výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -montáž kabelových svazků -výroba, instalace a opravy elektrických strojů a přístrojů -výroba paletizačních systémů z kovových, plastických a dřevěných materiálů -výroba formovací techniky pro strojní a ...

Kopírovací a tiskové centrum. Služby: -kopírovací, kopírování -tvorbu grafiky -webdesign -video služby -zpracovávání multimediální CD a DVD prezentace -knižní vazbu -hlubotisk -potisk textilu, triček, polštářků -potisk keramiky a skla -výroba puzzle až do formátu A3. Maloobchod, prodej: -CD, diskety, DVD, VHS ...

Prodejna, prodej: -školní, -kancelářské, -umělecké -výtvarné potřeby.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: - výpočetní technika - kancelářská technika - spotřební materiál.

Maloobchod, prodej: -papírnictví.

Obchodní činnost. Prodej: -kancelářské potřeby -hračky.

Maloobchod, prodej: -kancelářské a školní potřeby, papírnictví, papírenské zboží -samolepící tapety ALCOR, DC-fix. Služby: -tapetování -rekonstrukce: -kuchyňské linky -nábytkové doplňky.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

ŠANCE družstvo handicapovaných. Výdej a prodej: -zdravotní, kompenzační a rehabilitační pomůcky -kancelářské potřeby -papírenské zboží, drogerie, čisticí prostředky.

Velkoobchod - papír - papírenské zboží

Reklamní agentura: - prospektový materiál - plakáty, katalogy, pozvánky, tiskoviny, reklamní tiskoviny.

Reklama, reklamní agentura: -vizitky, prospekty, letáky, loga -písmomalířství -malby na fasády, plech, látky a plachty. Služby: -aranžérské na zakázku, aranžování.

-Tiskařské práce -Prodejny školních a kancelářských potřeb -Papírové kancelářské potřeby -Kancelářské a školní potřeby z plastů -Psací a kancelářské nepapírové potřeby

Prodej - kancelářské potřeby - papírnictví Výroba, prodej - razítka Tisk - svatební oznámení - vizitky - ročenky, ...

Výroba,realizace: -reklama: -na a ve vozidlech MHD* -na zastávkách MHD* -na sloupech veřejného osvětlení a trakčního vedení -billboardy,CITY LIGHTY,HORIZONT -plakátovací služba . Výroba reklamních prostředků: -signmaking,řezaná reklama -velkoplošný digitální tisk -tisk pro interiéry,exteriéry.