Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

E-shop, prodej: -korálky -bižuterie -komponenty.

Prodej: - křišťálových lustrů, broušeného užitkového i nápojového skla, porcelánu a bižuterie.

Prodej kvalitních šperků z chirurgické oceli. Nakoupíte u nás řetízkové, bangl a pánské náramky. prodáváme řetízky, naušnice i přívěsky.

E-shop: - materiály pro výrobu bižuterie - korálky, minerály, komponenty - návlekový materiál - přívěsky - dárkové sáčky, krabičky.

Zlatnictví. Zabýváme se návrhy, výrobou, opravami a prodejem šprerků ze všech drahých kovů a drahokamů od syntetických až po drahé kameny.

Zlatnictví: Prodej zlatých a stříbrných šperků a značkových hodinek. Výroba zlatých šperků na zakázku z doneseného materiálu. Opravy hodinek.

Prodej a e- shop - dětské zlaté náušnice. E - shop - sportovní oblečení SENSOR, CRAFT a BJORN DAEHLIE . -spodní prádlo ANDRIE - pyžama VIENETTA SECRET - dětské zlaté náušnice - látkové pleny a osušky T - TOMI Prodej a e-shop - sportovní oblečení SENSOR, CRAFT a BJORN DAEHLIE - látkové pleny T-TOMI - spodní prádlo ANDRIE - pyžama ...

Půjčovna: - originály svatebních šatů značky Maggie Sottero (USA). Prodej: - snubní prsteny značek Retofy a Lukáš Rýdl - vazby kytic.

Prodejna zlata a stříbra, kamenná prodejna, e-shop

Zakázková výroba: - snubní prsteny s tradicí ruční řemeslné výroby. Deset let zkušeností, poradenství při výběru, ukázkový vzorník. Vaše prstýnky zhotovím v jakékoliv barevné kombinaci zlata. Dlouhodobá specializace při výrobě mi dovoluje zhotovit prsteny zcela dle Vašich představ. Přijďte se podívat do mé dílny a nechte se inspirovat ...

Firma provozuje zlatnictví a klenotnictví v Brně a prodává zlaté, stříbrné a ocelové šperky. Také se zaměřuje na prodej a opravy hodin, hodinek a budíků Casio, Seico, JVD a jiných výrobců.

Výroba, e-shop: - originální autorské šperky - náušnice - brože, náhrdelníky, korále

Výroba, prodej - zlaté a stříbrné šperky, náhrdelníky, náramky, naušnice, přívěsky, prsteny

Internetový obchod - dámské, pánské a dětské oblečení - dámská a dětská obuv - kosmetika - šperky - dárkové předměty - hračky - bytový textil - módní doplňky - domácí mazlíčci

Prodej, eshop: - zlaté šperky od renomovaných českých výrobců, prsteny, řetízky i náhrdelníky a soupravy zlatých šperků a další.

Prodej originálních, autorských a starožitných šperků - zlaté a stříbrné šperky - ručně vyráběné šperky - bižuterie

Tržiště štěstí je značka stříbrných šperků z rhodiovaného a pozlaceného stříbra, perel a polodrahokamů. Naši tvorbu inspirují hvězdy, přírodní živly a mystické symboly a elementy. Za každým naším šperkem stojí poselství. Myslíme si, že méně je více a v jednoduchosti je síla, proto je design našich šperků minimalistický a nadčasový. Všechny naše ...

Naše firma se zabývá ruční výrobou šperků a bižuterie s možností zakázkové výroby a dále malováním energetických třpytivých mandal.

E-shop: - korálky - bižuterní komponenty - návlekový materiál - materiál na šperky

Zaměstnávání lidí se zdravotním postižením zejména mentálním na rukodělnou práci a výrobu reklamních předmětů. Výroba: - dekorace z keramiky - dekorace přírodních materiálů - batika - šperky - svíčky - zápichy do květináčů - a další.

Klenotnictví, výroba, prodej, e-shop: - šperky - prsteny, náušnice, řetízky - náramky - šperky s diamanty - investiční zlato.

Maloobchod, prodej: - dětské oblečení - hračky - dekorace do pokoje - bižuterie.