Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

E-shop - minerály sbírkové, estetické - meteority a chondrity.

E-shop: -šperky z chirurgické oceli -naušnice -náramky -Swarovski Crystal Collection -prsteny -snubní, zásnubní prsteny -přívěsky -piercing.

Výroba - bižuterie a skleněné figurky - gravírování a pískování skla.

Výroba, prodej, e-shop - korálkové dekorace - broušené perle, korálky.

E-shop - bižuterní komponenty - korálky - náušnice, přívěsky, náhrdelníky, čelenky. Výroba a prodej bižuterních komponent a korálků.

Výroba, e-shop - bižuterie z korálků - vánoční ozdoby - náramky - naušnice - náhrdelníky.

E-shop: - ručně malovaná trička - pohankové meditační polštářky - orgonity - křišťály - šperky - šály

Zlatnictví, klenotnictví: - šperky - prsteny - hodinky - zakázková výroba, opravy šperků.

Výroba - náušnice, náhrdelníky, náramky, přívěsky, prstýnky, spony do vlasů.

E-shop - zlaté šperky, diamanty - prsteny, náušnice - přívěsky, náhrdelníky.

Zlatnictví, hodinářství, prodej, oprava: - zlaté, stříbrné šperky - prsteny - hodinky, budíky. Služby: - nastřelování náušnic.

Kadeřnický salon Santal provádí profesionální péči nejen o Vaše vlasy. Nabízíme služby dámského, pánského i dětského kadeřnictví, kosmetické ošetření pleti, pedikúru, manikúru, masáže a najdete u nás také collagenové solárium. Sídlíme na Praze 8, ulice Ronkova. Kadeřnictví, kadeřnické služby: - dámské - pánské - dětské - stříhání ...

Zlatnictví, klenotnictví Jiří Mánek má pro Vás široký výběr zlatých a stříbrných šperků, hodinek, dárkových předmětů a orientálního zboží. Vyrábíme a prodáváme náušnice, náramky, prsteny a další. Provádíme též hodinářské a zlatnické opravy. Zlatnictví, klenotnictví: - prodej zlatých a stříbrných šperků - zlatnické opravy - zakázková výroba ...

Prodej, e-shop: - investiční zlato, stříbro - zlaté a stříbrné investiční slitky a mince

Šperkařská společnost Danfil Jewellery s.r.o. působí na trhu již od roku 1992, a patří mezi vyhledávanou společnost v oblasti výroby šperku a souvisejících služeb. Šperky, které nabízí, sama vyrábí, a proto dokáže nabídnout nadstandardní služby, péči o zákazníky a servis. Do portfolia firmy patří značky Danfil Diamonds, Cutie Kids Jewellery a ...

Ryze česká firma zabývající se výrobou a prodejem šperků a návrhem designu vlastních kolekcí - prsteny, brilianty, solitéry, náušnice, přívěsky, a výrobou reklamních předmětů z drahých kovů. - brillianty - diamantové šperky - dětské náušnice - dětské šperky

Výroba: - betonová umyvadla - betonové interiérové doplňky - zahradní solitéry - šperky z betonu (prsteny, náušnice, manžetové knoflíčky).

Stříbrnictví u Českých bratří, prodej, e-shop - stříbrné šperky, sady, soupravy - naušnice - řetížky, přívěsky, náramky.

Zlatnictví, prodej: - zlaté šperky - prsteny, náušnice, řetízky - výkup zlata.

Výroba: - snubní prsteny - dětské šperky. Oprava šperků. Prodej drahých kamenů. Výkup zlata.

Ručně vyráběné originální luxusní vánoční ozdoby, korálkové vánoční hvězdy a jiné ozdoby, bižuterie a šperky, dekorace, dárkové zboží a bytové doplňky.

E-shop, internetový obchod - hodinky - šperky - psací potřeby, luxusní pera.