Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zlatnictví. Prodej: -klenotnické zboží -zlatnické. VIKI, TONI, ZLATNICTVÍ GOLD ORO.

Prodej zbraní pro sportovní účely, lovecké, k ochraně, sběratelské zbraně a příslušenství I.a II.světové války, předválečné a poválečné, nové, ale i znehodnocených a řezů. Střelivo tuzemské a dovozové do loveckých, sportovních a sběratelských zbraní. Komisní prodej a výkupy za hotové. Pyrotechnické a ohňostrojné práce. Výroba loveckých šperků.

Zprostředkování obchodu s kovy Prodej snubních prstenů na míru Šperky

Výhradním distributorem kosmetických značek, šperků a hodinek pro Českou a Slovenskou republiku.

E-shop. Výroba a prodej ze dřeva: - dárky - dřevěné šperkovnice - dřevěná bižuterie - reklamní a dekorativní předměty - domácí potřeby - doplňky pro byt - vlasové spony, přívěsky - svícny - stojánky na mobilní telefony - kancelářské potřeby - stojánky na dálkové ovladače - stojánky na vizitky - technické krabice - ...

Výroba šperků z chirurgické oceli a kamenů. Broušení minerálů-materiál pro výrobu šperků. Odlévání z cínu nebo zinku.

Velkoobchod vlasové bižuterie HAIR: - spony - skřipce - gumičky - čelenky - prolamovačky - hřebeny - pinety - ozdoby do vlasů.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: - šperky - opravy šperku - výroba na zakázku dle předlohy - výroba snubních prstenu.

Internetový obchod, e-shop: - bižuterie - náhrdelníky, náramky, náušnice.

Výroba, prodej: - hedvábné doplňky - drátované šperky - korálky, bižuterie - materiál pro tvoření (hedvábí, barvy, dráty, minerály, korálky, komponenty, návlekový materiál) - kreativní kurzy.

Fotodoma.cz - databáze vlastních fotografií pro použití v reklamě i k dalším účelům použití. Svatební oznámení - tisk a internetový prodej. Snubní prsteny - zlaté vyráběné na zakázku, z chirurgické oceli k okamžitému dodání.

Prodej: -korálky, komponenty, Swarovski Crystals komponenty, rokajly Preciosa, rokajl Toho - bižuterní kovodíly a příslušenství: - nylonová lanka v různých barvách - zamačkávací rokajl, kaloty - vlasce čiré i černé - paměťový točený drát na náramky, náhrdelníky i prsteny - kožené šňůrky a řemínky - drát vázací - ...

Velkoobchod a internetový obchod: - šperkovnice Velkoobchod a internetový obchod, prodej: - dámská konfekce - opasky - peněženky - dokladovky - tašky - doplňkový sortiment - kabelky - galanterie.

Zlatnictví, klenotnictví: - šperky od výtvárníků ze zlata, stříbra a bronzu - zlatnické výrobky - Breuning -luxusní šperky s drahými kameny - Eva-D - briliantové šperky - ocelové šperky. Služby: - opravy šperků - úpravy šperků u nás zakoupených zdarma - zakázková výroba šperků - výměna Au zlomků za šperky - komisní prodej ...

Korespondenční výkup zlata a stříbra. Výkup: - zlato - stříbro - technické stříbro - zubní zlato - rafinace materiálů s obsahem drahých kovů

Internetový prodej alternativního oblečení, oděvních doplňků, šperků, obuvi ve stylu gothic, metal, steampunk a dalších stylů.

Prodej: - oděvy - keramika - bižuterie

Zastavárna - Bazar: - půjčky oproti zástavě - stálý výkup zlata a stříbra - šperky, zlomky, zubní zlato - prodej : mobilní telefony a příslušenství, SIM karty, herní konzole + hry, tablety, notebooky, LCD monitor, audio, video, TV, hudební nástroje, nářadí, zlaté šperky a jiné.

Prodej, e-shop - šperky - dárkové předměty - karnevalové masky.

Zlatnictví, výroba, prodej, oprava: - zlaté a stříbrné šperky

Jedinečné a originální stříbrné šperky- stříbrné náušnice, stříbrné přívěsky, stříbrné prsteny, náramky, náhrdelníky, řetízky za skvělé ceny.

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...