Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Svatební studio DáMa Uherský Brod nabízí k zapůjčení i k prodeji svatební šaty, oblek pro ženicha, šaty do tanečních, pro družičky, dětské obleky, maturitní šaty, šaty pro maminky či jiné luxusní společenské šaty. Ve svatebním salónu Vás učešeme, nalíčíme, oblečeme do svatebních šatů. V nabídce máme novou kolekci šatů značky Maggie ...

Zlatnictví U Papouška. Výroba snubních prstenů podle vlastních vzorů nebo podle vašich představ a návrhů. Všechny snubní prsteny vyrábíme ručně včetně fasování kamenů ve vlastní dílně. Provádíme fasování jak zirkonů tak briliantů, nově i Moissanitu který je nazýván jako (diamant z vesmíru), má podobné vlastnosti jako briliant, ale je podstatně ...

Zlatnictví, maloobchod, prodej: - zlato, šperky - hodinky

Naše stavební firma se zabývá malířskými a natěračskými prácemi, mimo to provádíme také zednické a stavební práce. Malířské, natěračské, stavební práce, malby, nátěry výrobních hal, nátěry fasád, střech, rekonstrukce domů, zednictví, stavebnictví Mikulov, Ivančice, Hodonín - zateplení fasád - úpravy terénu - montáž sádrokartonu, ...

Hodinářství. Čištění, oprava: -hodinky, hodiny, budíky (všechny druhy). Renovace, oprava: -starožitné hodinky, hodiny. Zlatnická dílna: -opravy všech druhů z drahých kovů -čištění a leštění předmětů z drahých kovů Nabízíme široký sortiment zboží zlatých, stříbrných a ocelových šperků. Značky šperků: - Primossa - snubní a zásnubní ...

Demark Snubní prsteny je zlatnictví se snubními a zásnubními prsteny značky Demark a šperky.

Autorizovaný prodejce luxusních hodinek, šperků a doplňků. Autorizovaný hodinářský servis.

Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství, prodej, e-shop: -šperky zlaté, stříbrné -klenoty -hodinky, hodiny. Výroba: -zlatnické a šperkařské předměty.

Hodinářství, oprava: - hodinky, hodiny, budíky - výměna baterií do hodinek na počkání.

Božena Fajmonová se zaměřuje na výroba a prodej české skleněné bižuterie a provozuje e-shop s originálními českými šperky..

Společnost CABRHA diamonds s.r.o. zajišťuje prodej investičních drahokamů.

Zlatnická dílna. Zakázková výroba: - snubní a zásnubní prsteny. Ruční výroba šperků za pomoci klasických klenotnických technik.

Výrobou damaškových nožů a šperků z damašku (damascénské oceli) se zabývá dílna uměleckého kovářství a nožířství Jiří Čurda. Nožířství provádí i broušení veškerých nožů. Nože a šperky z damascénské oceli vyrábí na zakázku nejen pro zákazníky v České republice, ale i ze zahraničí.

Family Relax s.r.o. je firma, která se zabývá prodejem a výrobou relaxačních hudebních nástrojů, jako jsou monochordy, kovové melodické bubínky, zvonkohry Koshi, orgonitové pyramidy a další. Nabízí také originální dárky pro radost, jako jsou šperky ze dřeva a drahých kamenů, dřevěné sošky nebo masážní pomůcky. Firma sídlí v Jablonci nad ...

Česká diamantová burza Vám pomůže najít pravý diamant, barevný kámen nebo luxusní šperk, poskytnou Vám poradenství v nákupu a prodeji diamantů. Na přání vám je uschovají v bezpečnostní schránce, zajistí bezpečnostní služby, převoz či ochranku. Také Vám poskytnou právní servis.

Zlatnictví, e-shop: - klenoty - použité zlato, stříbro

Karel Novák se zaměřuje na prodej a opravy hodinek, šperků, a na výkup zlata a stříbra.

Oprava, prodej, hodinářství: - hodiny - šperky. - hodinky - starožitné hodiny - nové hodinky - výměna baterie v hodinkách. Zlatnictví: - výroba, opravy, prodej - zlaté šperky - zlaté předměty - prsteny - snubní a zásnubní prsteny - náušnice - řetízky - náhrdelníky - přívěsky - náramky. Výkup zlata a stříbra.

Zlatnictví & Hodinářství Jiří Boháč Prodej: - zlaté, stříbrné, ocelové a titanové šperky, značkové hodinky a hodiny. Nabízíme servis šperků a hodinek. Zakázková výroba snubních prstenů.

Kamenná prodejna v Prostějově a Olomouc a e-shop s originálními šperky. Ruční výroba pšerků s drahokamy a polodrahokamy.

Činnost: -výtvarná. Prodej: -obrazy olejomalba, perokresba, pastel, akvarel, tužka, uhel -fotografie zvířata -autorská bižuterie -skleněné komponenty od čských sklářů, zvířata, náhrdelníky -stříbrné přívěsky zvířat a náušnice -přívěsky na mobil -dekorativní malba na interiérové stěny, fasády, reklamní panely -malba na achátové plátky, ...

Dřevovýroba, prodej: -realistické dřevěné modely lokomotiv, vlaky, parní lokomotiva MIKÁDO -dřevěné šperkovnice různé druhy a velikosti -humidory -vykládané dřevěné šachovnice a šachovnicové stolky -repliky starožitného nábytku dle předlohy -repliky historické dřevěné hodin podlahové, stojaté nebo nástěnné -zakázková výroba.

Oáza srdce je prodejna v centru Ostravy, patřící pod Bylinky Ludmily Pavlíkové. V útulném obchůdku naleznete krásné obrazy, stříbrné šperky z polodrahokamů, čakrové náušnice, přívěsky, náramky, svíčky, dřevěné sošky a knihy a spousty dalších zajímavých předmětů. Na prodejně Oáza srdce můžete vybírat z velkého množství zboží a udělat radost ...

Zlatnická dílna.Zlatnictví. Výroba, prodej, oprava, opravy: -šperky na zakázku: -prsteny, naušnice, řetízky, přívěsky, brože ap. -z vlastního i dodaného zlata.

Prodej řezaných květin. Aranžérské práce. Výroba šperků. Obrazy