Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Značkové šperky a náušnice z chirurgické oceli kruhy, to je Aurenis! Máme decentní ocelové náušnice kroužky do práce i školy, ale i provokativní velké kruhy. Kruhové náušnice vynikají zvláště se Swarovski prvky nebo se zirkony. Doma nesmí chybět ani ocelové náhrdelníky a náramky, aby byla kolekce šperků kompletní. – šperky z chirurgické oceli, ...

Zlatnictví a klenotnictví Šperky pro muže Šperky z chirurgické oceli

Prodej - dámské a pánské oděvy - šaty, společenské kostýmy, kalhoty - klobouky, šály, šperky

Zpracování plochého skla metodou fusing. Výroba: -misky -šperky -skleněné obrazy

E-shop: - dárkové předměty - svíčky - ručníkové dorty - bytový textil - dětské oblečení - bižuterie

Jsme česká maloobchodní firma zaměřená na distribuci a prodej modních doplňků. E-shop www.knoflickymanzetove.cz nabízí kvalitní manžetové knoflíčky rozmanitého designu za nízkou cenu. Knoflíčky jsou vyrobeny ze slitiny kovu s vrstvou rhodia, díky které nikdy neztratí svůj lesk. E-shop www.sperkomanie.cz – ocelové šperky, piercing z ...

Výroba, prodej - bižuterie Výroba, prodej - háčkované doplňky Kurzy - korálkování

Prodej -doplňky -přívěsky -prstýnky -polštářky

Prodej: - bižuterie - galanterie - látky - pánská konfekce. Čištění: - peří. Zakázkové krejčovství: - šití dámských a pánských oděvů na zakázku - módní návrhářství - úpravy a opravy oděvů.

Zlatnictví. Výroba, prodej - klenoty, šperky - hodinky

Prodej, e-shop - hodinky - šperky - meteorologické stanice - batohy, tašky - pera

Maloobchod, prodej, výkup: -šperky -brilianty.

Maloobchod, prodej: -šperky -cukrovinky -čaje -galanterie

Piercing shop (eshop) s širokou nabídkou piercingů, všech druhů a velikostí, za bezkonkurenční ceny. Můžete u nás najít piercingy do jazyku, pupíku, obočí, plugy a tunely, labrety atd. Všechno zboží máme skladem a odesíláme druhý den po zadání objednávky. Máme všechny druhy piercingů a sortiment se stále rozrůstá. Eshop KLENOTMANIA.CZ je ...

Výroba snubních a zásnubních prstenů - originální šperky - restaurování

Internetový obchod, e-shop: -klenoty -prsteny -diamantové šperky -náušnice

Prodej, e-shop: - bižuterie - bižuterní komponenty Služby: - tvořivé a výtvarné kurzy

Těžba, prodej - polodrahokamy, vltavíny, české granáty

Výroba: -vitráže. -šperky. -malovaný textil. Pořádání: -výtvarné kurzy.

Zlatnictví a klenotnictví Máme pro Vás: - zlato, stříbro, chirurgickou ocel - hodinky a hodiny - prsteny - náušnice - náramky - náhrdelníky - piercingy - přívěšky.

Šperkařská dílna, zlatník Brno. - zásnubní a snubní prsteny, prsteny, přívěsky, náušnice, náramky a piercingy. Šperk vzniká postupně z jednotlivých částí a výsledný artefakt zcela respektuje vaše individuální přání a míry. Vybrat si můžete s široké katalogové nabídky dílny nebo přijít s vlastním návrhem šperku.

Nabízím broušení drahokamů zlatnickým dílnám, výrobcům šperků, obchodníkům, sběratelům. Moderní brusy, neobvyklé fantazijní tvary i klasické tradiční výbrusy. Vždy originální a precizní ruční práci. Prodej šperkových drahých kamenů dle nabídky. Nabízím možnou spolupráci.