Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Prodej klenotů . Výkup zlomkového zlata, starých a poškozených zlatých šperků. Stanovení ryzosti vykoupeného materiálu je součástí procesu výkupu.

Internetový prodej stříbrných šperků s krystaly Swarovski.

Dodávka - kovová bižuterie - klasická a módní - lité obuvnické a opaskové spony - ozdoby - klíčové přívěsky - loga - galanterní kování

Zlatnictví - medaile a mince - hodinky - šperky

Šperky bižuterie Swarowski, jablonecká bižuterie, stříbrné šperky Šperky-bižuterie.net - Vám nabízí: - šperky z komponentů Swarovski - stříbrné šperky - bižuterie z Jablonce nad Nisou - soupravy a sety - náhrdelníky - náramky - prsteny a prstýnky - naušnice - přívěsky - přívěsky na mobilní telefon a módní doplňky - ...

Internetový obchod - bižuterie Internetový obchod - šperky Internetový obchod - šperky - bižuterie

Obchodní činnost: -dárkové předměty -zlatnictví.

Exkluzivní ručně paličkované šperky: - náušnice - náhrdelníky - korunky - náramky - svatení šperky.

Design-dárky Vám přináší jedinečné dárky, šperky, trička, prsteny, jelení šperky, dopňky a kabelky. Trička a prsteny, které padnou. Šperky, doplňky i jelení šperky, které se líbí všem! Design dárky ozdobí Váš domov i Vás!

Prodejna PALACE PLUS. Malobchodní prodej: - česká bižuterie: - náhrdelníky, náušnice, náramky - dárkové balení - bižuterní komponenty pro tvorbu bižuterie - sklo.

Prodej a výroba originálních zlatých a stříbrných šperků, snubních a zásnubních prstenů, šperků s perlami. Zakázková výroba.

Maloobchod: - zlaté a stříbrné zboží - snubní a zásnubní prsteny - klenoty - hodinky, budíky, hodiny. Služby: - oprava hodin, hodinek - výměna baterií na počkání.

Maloobchodní prodej textilní galanterie a bižuterie. Internetový obchod R-galanterie nabízí textilní galanterii-široký výběr zipů, knoflíků, mašlí, jehel, korálků, textilní metráže, bižuterii, dekorační zboží, módní a oděvní doplňky-šály, šátky, rukavice, čepice, hobby a bižuterní komponenty, korálky, oděvy a vyšívací předtisky, bytový textil a ...

Prodej - autorské šperky Výroba - autorské šperky

Výroba: - bižuterie - stříbrné šperky a módní doplňky z křišťálového skla - křišťálové figurky - dárky a dekorace - křišťálové trofeje a firemní dárky podle přání zákazníka. Možnost nákupu v e-shopu http://eshop.preciosa.com

Výroba - technické a užitkové sklo - skleněné perličky - perličková bižuterie - bižuterní polotovary

Prodej - křišťálové figurky Výroba - křišťálové figurky

-Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím -Inženýrská činnost v investiční výstavbě -Činnost technických poradců v oblasti ochrany vod a životního prostředí -Reklamní činnost a marketing

Salon Brigita: Módní salón. Zakázkové krejčovství oděvní návrhářky. Šití: - dámské - pánské oděvy. Realizace módních přehlídek. Maloobchod, prodej : - metrový textil - bižuterie.

Prodej, internetový obchod, e-shop: - stříbro, šperky, stříbrné šperky: - prsteny - přívěsky - brože - náušnice - náramky - náhrdelníky.

Prodej - vybavení zlatnických dílen a prodejen