Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny podle přání v krátkých termínech z bílého i žlutého zlata -stříbrné šperky -hodinky, hodiny nástěnné a kyvadlové.

Výroba, služby: Zlatnictví: -šperky, zlato, hodinky -zlatodílna -zakázková výroba -opravy šperků.

Zlatnictví, zakázková výroba, opravy, prodej, maloobchod: -šperky z českého zlata -stříbro -hodinky -sklo -porcelán -keramika.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej, e-shop, internetový obchod: - šperky, klenoty - hodinky.

Maloobchod, prodej: -klenoty -šperky -zlato, stříbro.

V eshopu Swarovski-doplňky prodáváme šperky a bižuterii osazenou krásnými krystaly Swarovski. Vybírat můžete ze stříbrných šperků, šperků z chirurgické oceli či z bižuterní kolekce Swarovski. Vyberte si z našeho sortimentu, naleznete zde náušnice Swarovski, přívěšky a prsteny s krystaly Swarovski. Náušnice jsou nádherná ozdoba, která potěší každou ...

GALERIE PRODEJNÍ VÝSTAVY Prodej originálů: -obrazy, grafika, plastiky, tapiserie, šperky, keramika, sklo užitkové, skleněné plastiky, objekty ze skla, fotografie Dárkové a dekorační předměty: -keramické, skleněné, porcelánové -vitráže, dřevěné hračky, loutky Šperky s polodrahokamy: -stříbrné, v matném tombaku, ...

Rodinná kreativní tvorba. Dovolujeme si Vám nabídnout ručně vyráběné šperky, kované ocelové šperky, snubní prsteny, bytové doplňky, reklamní předměty a spoustu jiných věcí pro potěchu oka i duše. Každý kus je neopakovatelný originál, a tak si můžete být jisti, že jej máte pouze Vy. Pro Vás Hana a Hynek Kalistovi

Provozujeme eshop se šperky ze stříbra a oceli. Nabízíme náušnice, náhrdelníky, náramky, prsteny, přívěsky, piercingy Tribal, řetízky a originální dětské šperky v různém provedení - krystaly Swarovski a Preciosa, zirkony, perly, drahé kameny. Luxusní dárky - křišťálové figurky a bižuterie Preciosa.

Klenotnictví Prodej, opravy: -zlato -zlaté šperky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod: - zlaté a stříbrné šperky distribuce po celé České a Slovenské republice - šperky se syntetickými kameny, brilianty a pravými kameny - šperky s diamanty - zlaté řetízky, náramky, náhrdelníky, nákotníky, náušnice, dětské náušnice, závěsy, prsteny, polotovary, zlaté hodinky. Služby: - zhotovení šperků na ...

Maloobchod, prodej: -zlatnictví -klenotnictví -šperky

Maloobchod, prodej: -klenoty -hodiny -zlatnictví.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej, oprava: - šperky - hodiny - hodinky - budíky. Nastřelování náušnic.

Maloobchod, prodej: -minerály-drahé kameny -šperky z drahokamů a drahých kamenů -dárkové zboží z orientu. Služby: -astrologické poradenství -horoskopy.

Prodej: - klenoty - zlaté šperky - stříbro - zlatnictví.

Komplexní služby a poradenství v oblasti investic do zlata a drahých kovů. Obchod, nákup, prodej, E-shop: - investiční zlato a drahé kovy (investiční stříbro, platina, paládium ve formě slitků a mincí). Ekka gold spoření ve zlatě. Úschova zlata a drahých kovů. Pronájem bezpečnostních schránek.