Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Prodej, servis: -zlato, stříbro, ocel ALTESSE -orient -hodiny, hodinky, pendlovky. Prodej: -dárkové zboží.

Klenotnictví. Opravy: -stříbrné šperky -zlaté šperky.

Výroba, prodej: - bižuterie. Produkty: - náramky, náhrdelníky, náušnice - růžence - dárkové předměty z dřevěných a skleněných korálků - korálky - přívěsek na mobil - rolničky - saténové šňůrky.

Služby: - opravy zlatých a stříbrných šperků, rytí monogramů a nápisů na urny.

Maloobchod, prodej: -šperky ze 14-ti a 18-tikarátového zlata -snubní prsteny -úprava velikosti na počkání -rytí . Zakázková výroba, prodej: -zlaté šperky. Služby: -oprava zlatých a stříbrných šperků -zkouška ryzosti -ruční čištění zlata -nastřelování náušnic -výkup zlata. Veselí nad Lužnicí, Budějovická 144 Tábor, Pražská ...

Výroba: - šperky z drahých kovů ( zlato, stříbro ) - dárkové a dekorativní předměty z kovu ( přívěšky na klíče ). Obchodní činnost: -export dárkové předměty ze skla ( figurky, vánoční ozdoby, zvířata ).

Výroba: - kovová galanterie - bižuterie. Práce: - odstředivé lití kovů - lisování kovů.

Prodej, maloobchod: -stříbrnictví -zlatnictví, šperky.

Maloobchod, prodej, e-shop: - šperky - bižuterie

Zlatnictví, hodinářství: - výroba uměleckých předmětů z drahých kovů na zakázku - opravy hodinek

AKTUÁLNÍ TELEFON NEDOHLEDÁN. Hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: - hodiny, hodinky.

Velkobchod se stříbrnými šperky, hlavně s řetězovinou

Maloobchod, prodej a opravy: -šperky -hodiny, hodinky.

Prodej: - orientálních oděvy, kosmetika, bižuterie, koření - védská literatura.

JOY´s šperky pro radost Výroba a prodej šperků: -bižuterie z korálků -stříbrné šperky se swarovski crystalized components tm. -šperky i na zakázku -možnosst spolupráce (odprodej šperků pro další prodej např. svatební salóny, půjčovny šatů, galanterie a další)

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky. -stříbrné šperky. -snubní prsteny. Služby: -čištění šperků ultrazvukem. -opravy šperků. -zakázková výroba zlatých šperků.

Šperky LuSk Ruční výroba, prodej: - náušnice - náhrdelníky.