Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Prodej - bižuterie navlékaná, na obruči, svatební Výroba - bižuterie navlékaná, na obruči, svatební

Tiskařské práce: -ofset -sítotisk. Pražení kávy: -distribuce. Obchodní činnost. Zprostředkovatelská činnost. Maloobchod, prodej: -bytové doplňky -bižuterie -užitkové předměty. Pohostinství. Výroba: -kovové secesní postele. Vydavatelství zvukových nosičů: -CD** -MC**.

Prodej, internetový obchod, e-shop, eshop: - exkluzivní a luxusní šperky - klenoty.

Výrobou šperků se zabývá společnost dětský šperk s.r.o.

Stylové-děti.cz (www.stylove-deti.cz) představují exkluzivní kolekci Dolly od prestižní značky Le Petit Tom®, která především nápaditými sukýnkami, baletním oblečením a doplňky pro malé princezny i chlapce, dobývá celý svět od Nizozemí přes půl Evropy a USA až do Austrálie. Vysoce kvalitní dětské oblečení od Le Petit Tom® je inspirováno ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod Zlatnictví a klenotnictví

Specializovaný maloobchod

Výroba oděvů z přírodních tkanin: -bavlna, len, hedvábí, konopí -přírodní materiály:kokosový ořech, bambus -doplňky:šály, tašky, boty, šperky a jiné.

Prodej, maloobchod: - stříbrné šperky - hodinky.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování služeb osobního charakteru a pro osobní hygienu Manikúra Zlatnictví a klenotnictví Masérské, rekondiční a regenerační služby