Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Hodinářství. Čištění, oprava: -hodinky, hodiny, budíky (všechny druhy). Renovace, oprava: -starožitné hodinky, hodiny. Zlatnická dílna: -opravy všech druhů z drahých kovů -čištění a leštění předmětů z drahých kovů Nabízíme široký sortiment zboží zlatých, stříbrných a ocelových šperků. Značky šperků: - Primossa - snubní a zásnubní ...

Zlatnictví, klenotnictví, hodinářství, prodej, e-shop: -šperky zlaté, stříbrné -klenoty -hodinky, hodiny. Výroba: -zlatnické a šperkařské předměty.

Hodinářství, oprava: - hodinky, hodiny, budíky - výměna baterií do hodinek na počkání.

Výrobou damaškových nožů a šperků z damašku (damascénské oceli) se zabývá dílna uměleckého kovářství a nožířství Jiří Čurda. Nožířství provádí i broušení veškerých nožů. Nože a šperky z damascénské oceli vyrábí na zakázku nejen pro zákazníky v České republice, ale i ze zahraničí.

Prodej řezaných květin. Aranžérské práce. Výroba šperků. Obrazy

Zakázková výroba personalizovaných šperků. Vyrábíme dámské a pánské náramky nebo náramky pro páry. Zhotovíme náhrdelníky na přání s medailonem nebo písmenky.

Martina Koudelková se zaměřuje na prodej šperků a dekorací.

CITY Watch, s r.o. poskytuje prodej a servis: -šperky z bílého zlata -velký výběr zlatých šperků (klenoty): -náušnice, řetízky, přívěsky -kravatové spony, náramky -velká kolekce snubních prstenů -briliantové šperky -šperky s drahými kameny (smaragdy, safíry...) vše velký výběr -hodinky Citizen, Festina, Edox, Seiko, ...

Internetový obchod s korálky a komponenty pro tvorbu bižuterie. Prodáváme korálky klasické, korálky z minerálů, kabošony, přívěsky, návlekový materiál, stuhy, bižuterní pomůcky a další.

Stones je rodinná firma, náramky vyrábíme ručně, precizní výroba.

Šperky Daniek - internetový obchod se stříbrnými šperky. Sortiment zahrnuje stříbrné korály, přívěsky, stoppery a náramky.

Internetový obchod - spodní prádlo - plavky - kabelky - bižuterie.

Katade s. r. o. provozuje eshop se šperky BIJU.CZ

Šperkařská dílna, která vyrábí originální kvalitní šperky s jedinečným designem. Prodej zásnubních a snubních prstenů. Výroba prstenů, náušnic, náhrdelníků, dětských náušnic a autorských šperků.

Klenotnictví ve Velkých Bílovicích. Prodej zlatých, stříbrných a ocelových šperků. Šperky s diamanty a snubní prsteny. Doplňkový prodej hodinek. Opravy šperků se zirkony i drahými kameny a hodinářský servis. Výměna baterií v hodinkách. Výkup zlata. Poradenství při výběru šperků

Naší specializací je výkup zlata, stříbra v Praze, středních Čechách, výroba Au a Ag litých polotovarů, zpracování a příprava 3D grafických návrhů šperků, výroba šperků na zakázku, prodej investičních slitků značky Argor Heraus.

Společnost ANJA BAGS s.r.o. provozuje e-shop Demix, kde zakoupíte dámské kabelky, pánské tašky, roušky, dezinfekce, batohy, doplňky, oblečení (i dětské), kosmetiku a šperky. Sortiment tvoří výrobky známých značek 4U CAVALDI, VUCH, Gregorio, Green Wood, Sanchez, David Jones, Disney, Ellise a další.

Zlatnictví U Synagogy Nabízíme šperky: - zlaté - stříbrné - ocelové - briliantové - Swarovski Také máme připravenu bižuterii, hodinky a šperkovnice.

Buď Vesna, z. s. se zaměřuje na výrobu a prodej šperků a dekorací. Na svém eshopu nabízí k prodeji náramky, náušnice, náhrdelníky, prsteny.

Robert Grudnik se zaměřuje na prodej dámského oblečení, obuvi, šperků, bižuterie a pánského oblečení.

Klenoty z lásky, s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej náramků, prstenů, přívěšků, řetízků a dalších šperků.

Společnost Twig s.r.o. se zaměřuje na výrobu a prodej šperků a bižuterie.

Internetový obchod. Prodej šperků, hodinek a módních doplňků.

Zlatnictví, prodej prstenů, náušnic, náramků, řetízků.