Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Internetový obchod, e-shop: - dámské oděvy - pánské oděvy - dětské oděvy - spodní prádlo - plavky - šperky.

Zlatnictví, klenotnictví, prodej: - zlaté a stříbrné šperky - snubní prsteny Oprava šperků. Výroba šperků: Pod Sídlištěm 1, Brno tel.: 608 711 733

Tlumočení a překlady: -italština - němčina. Výroba, prodej, eshop.: -vlny a ušlechtilých vláken -kurzy plstění -výrobky z merina a ušlechtilých vláken vyrobeny technikou zvanou plstění/filcování: -netradiční čepice, klobouky, barety -vesty -tašky, kabelky -hračky -nášivky -přáníčka -šperky.

Výhradním distributor a oficiální zástupce hodinek a šperků značky Calvin Klein pro Českou republiku. Hodinky a šperky CK jsou známe svojí kvalitou a nadčasovým designem a našli už mnoho spokojených zákazníků nejen v České Republice ale na celém světě.

Velkoobchod, eshop. Čajovna u Velblouda - maloobchod: Orientální obchod. -tabáku do vodní dýmky -vodní dýmky -čaj, káva, prince molasses -čajovna, čajovna u velblouda -šperky -egyptský papyrus -orientální parfémy -orientální potraviny.

Zlatnictví. Prodej: -klenotnické zboží -zlatnické. VIKI, TONI, ZLATNICTVÍ GOLD ORO.

Internetový prodej alternativního oblečení, oděvních doplňků, šperků, obuvi ve stylu gothic, metal, steampunk a dalších stylů.

Prodej klenotnického zboží: - zlato, stříbro, chirurgická ocel a hodinářského zboží Příjem zlatnických oprav a zlatnických zakázek. Výkup zlatých a stříbrných zlomků.

Šperkařská dílna RicART - ručně vyráběné šperky ze stříbra i jiných kovů s polodrahokamy - prsteny, naušnice, přívěsky.

E-shop, internetový obchod - bytové doplňky - dárkové předměty - žertovné dárky - módní doplňky - šperky.

Návrhy a výroba šperků. Prodej, e-shop - snubní prsteny - zásnubní prsteny - barevné diamanty.

Výroba pletených oděvů a doplňků. E-shop, internetový obchod - dekorace - módní doplňky - polštáře - bižuterie

Fotografické služby Ruční výroba - šperky bižuterie Reklamní činnost - mediální zastoupení - poradenská a konzultační činnost Aranžérská činnost Marketing E - shop - šperky bižuterie Zprostředkování obchodu a služeb Velkoobchod a maloobchod Kopírovací práce Polygrafická výroba - návrhářská a designérská činnost Knihařské práce.

Výroba - klenoty - snubní a zásnubní prsteny - zlaté, stříbrné, lité i ručně montované šperkyprodej - klenoty a šperky s brilianty

Klenotnictví Présence. Síť maloobchodních prodej s klenoty a šperky - prodejny ve velkých obchodních centrech v ČR. Maloobchod, prodej: - hodinky Calvin Klein, Cerruti, Festina, Girl Only, Guess, Hanowa, IceWatch, Kenzo, Nautica, Obaku, Pierre Lannier, Police, Rodania, Rochet, Ted Lapidus, Thierry Mugler, Tissot - šperky ALTESSE, ...

Dovoz, prodej pravých sladkovodních kultivovaných perel, pravé perly.. Zaměřujeme se na velkoobchodní prodej, spolupráci s klenotnictvími a prodej prostřednictvím internetu, e-shop. Osobní odběr zboží po předchozí domluvě na adrese Karásek 1, 621 00 Brno - Řečkovice.

Prodej, výroba - bižuterie náušnice, náramky, brože.

Služby: - výkup materiálu s obsahem drahých kovů stanoveného vlastní analýzou (kovové, práškové, tekuté formy) - zpracování všech materiálů s obsahem drahých kovů (kovové, práškové, tekuté formy) - výroba slitin všech ryzostí, tvarů a forem - výroba chemikálií s obsahem drahých kovů - chemické a spektrální analýzy (X-ray, ACP) - výměna ...

Nakupujte online, e-shop, eshop z pohodlí domova dámské, pánské a dětské oblečení a doplňky. Objednávejte ještě dnes šaty, košile, trička, mikiny, svetry, kalhoty, bundy, punčochy, prádlo, plavky, boty, kabelky, šperky a další. Většina zboží skladem! Odesíláme do 48 hodin!

Výroba, opravy, zakázková výroba a prodej - zlaté a soliterní šperky - z pravých kamenů.

Zlatnictví a klenotnictví -Specializovaný maloobchod

Klenoty Brno. Šperky, klenoty, prsteny. Opravy a úpravy šperků na počkání Výkup zlata

Klenotnictví, výroba, prodej, servis: - snubní a zásnubní prsteny