Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

DÁRKOVÉ ORIENTÁLNÍ ZBOŽÍ: -prodej dárkových a rukodělných předmětů, které Vás potěší a připomenou vůni Dálného Východu a Orientu. Do příjemného prostředí prodejny ORIENT (naproti Delvitě) Vás zvou Jana a Petr Bouzkovi.Dárky, které potěší, lze zakoupit již od Kč 50, -... Prodejní doba: -po-pá 9-12, 13.30-17.

Prodej - snubní prsteny Svatební salon Půjčovna - svatební a společenské šaty - pánské obleky - oblečení pro družičky a mládence.

Výroba: -mince, medaile, žetony -razidla do kůže -šperky -kovové design květináče -křestní roušky Kurzy, služby: -malování na hedvábí -rytecké práce -medailérský ateliér a exhibiční ražby v kostýmech -příležitostné ražby mincí medailí.

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb

Prodej a internetový prodej šperků. Přívěsky na mobil, kravatové spony, náhrdelníky, náušnice.