Vyberte si snubní či klasický prstýnek, řetízek, náušnice, přívěsek, hodinky ze zlata, stříbra anebo jakéhokoliv jiného materiálu. Bižuterie však zahrnuje i různé korálky, sponky, náhrdelníky, brože a další produkty, ze kterých si zaručeně vybere každý.

Zlatnictví. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky -snubní prsteny podle přání v krátkých termínech z bílého i žlutého zlata -stříbrné šperky -hodinky, hodiny nástěnné a kyvadlové.

Prodáváme korálky, drátky a další bižuterní komponenty od českého dovozce Valnera. Nosným sortimentem jsou skleněné korálky, plastové korálky, dřevěné korálky a měděné drátky v různých barvách a tloušťkách.

Maloobchod, prodej: -zlatnictví -zlaté a stříbrné šperky -značkové hodiny, Omega, Rado, Longines, Tissot, Candino, Nina Ricci, Gucci, Calvin Klain Zakázková výroba: -zlaté a platinové šperky.

Maloobchod, prodej: -šperky, klenoty, zlatnictví

Maloobchod, prodej: -bižuterie: -dekorativní, vlasová -dárkové zboží. -galanterie kožená. -kosmetické kabelky. -drobné upomínkové předměty.

Maloobchod, prodej: -zlatnické zboží -zlaté a stříbrné šperky, klenoty -hodinářské zboží, hodiny -dárkové zboží Opravy: -zlata, stříbra.

Zlatnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej: -zlaté šperky -hodinky, hodiny.

Klenotnictví, hodinářství. Maloobchod, prodej, oprava: -klenoty -hodiny a hodinky

Maloobchod, prodej: -textilní galanterie -bižuterie.

Velkoobchod, prodej: -hodinky -zlato -stříbro. Pobočka: Dr. Veselého 302, 763 26 Luhačovice tel.: 577 132 553

Maloobchod, prodej: - šperky, klenoty - zlato -hodinky.

Klenotnictví. Maloobchod, prodej: -šperky: -stříbro, zlato.

Forladies_obchod (ne)jen pro ženy: -bižuterie, Swarovski, -kabelky -peněženky -pyžama -punčochové zboží -oděvy pro plnoštíhlé -oblečení pro sport a fitness.

Internetový obchod, e-shop, eshop, prodej: -parfémy, toaletní vody, dárkové sady - dámské, pánské -spodní prádlo -česká bižuterie -holící strojky, epilátory -dětská péče, kosmetika -kuchyňské spotřebiče ... .

Výroba, prodej, servis: - zlatnické zboží, - hodinářské zboží.

Maloobchod, prodej: -hodinářské zboží -stříbrné a ocelové šperky.

Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - naušnice - magnetické prsteny Internetový obchod - hematitové náramky a náhrdelníky - šperky z chirurgické oceli prsteny - přívěsky ze stříbra, pozlacené stříbro - ...

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

Zlatnictví a klenotnictví -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Výroba a hutní zpracování železa, drahých a neželezných kovů a jejich slitin -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Návrhářská, ...

Zlatnictví a klenotnictví -Umělecko-řemeslné zpracování kovů -Velkoobchod a maloobchod

Hodinářství -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Zlatnictví a klenotnictví

-Koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej, v režimu živnosti volné.

-Broušení technického a šperkového kamene -Velkoobchod a maloobchod -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna