Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Maloobchod, prodej: - potřeb pro školáky i do kanceláře - pohlednice a přání do obálky - dárkového zboží, vlasové bižuterie - dětských knih a leporel - balícího papíru, dárkových tašek a stuh

Antikvariát: -výkup starožitné knihy, vzácné tisky.

Prodej, distribuce knih. Nakladatelství.

Knihkupectví. Prodej, maloobchod: -knihy - cd, dvd

Síť maloobchodních prodejen pod značkou LEVNÉ KNIHY.

Maloobchod, prodej: -levné knihy -CD, DVD různé žánry -kalendáře a diáře -knihy, časopisy, plakáty, puzzle a hračky.

E - shop - knihy - mapy - brožury k přijímacím zkouškám Nakladatelství - tituly k přijímacím zkouškám na vysoké a střední školy - jazykové učebnice - zkušební testy - učební pomůcky

Výroba, maloobchod, prodej: - tématické mapy České republiky (hrady a zámky, lázně, jeskyně a propasti, památky unesco, zoo a botanické zahrady, ryby, rozhledny a skály) - plány měst a obcí střední Moravy.

Vydavatelství, e-shop - časopis REVOLVER REVUE - knihy

Antikvariát Arco, Bělehradská, Dobrá kniha. Nabízíme knihy z mnoha oborů, mezi které se také řadí: - cestopisy a mapy - fanrasy a sci-fi - grafika, foto, film - historie a místopis - kuchařky - noty - naučná a legionářská literatura - slovníky, učebnice a encyklopedie - sport, technika a umění.

Nakladatelství a vydavatelství pomůcek pro výuku anglického jazyka

Prodej, distribuce: - turistické mapy a materiály - mapy a atlasy území České republiky i zahraničí - automapy a autoatlasy ČR i zahraničí - mapové publikace a průvodce - školní zeměpisné a dějepisné atlasy a nástěnné mapy - zeměpisné tabule - orientační plány českých a zahraničních měst.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Ofsetová tiskárna a DTP studio, CTP, digitální nátisk, knihárna.

Výzkumný ústav pivovarství a sladařství. - degustace a zkoušky - produkty na výrobu piva - školení - knihovna a vydavatelství publikace Kvasný průmysl.

Akademický antikvariát v centru Prahy nabízí široký sortiment odborných knih, učebnic, slovníků, poezie, beletrie.

Činnost: - tvorba turistické a cyklo mapy pro orientační běh

Činnost: - potápěčský elektronický časopis E-shop: - sportovní oblečení - potápěčská literatura