Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Maloobchod, velkoobchod, prodej, eshop: -knihy -hudba, CD Služby: -čajovna

Prodej - publikace z oblasti neurologie Programování - tvorba programových systémů

Antikvariát Dlážděná, prodej, e-shop - antická literatura a živá díla minulosti, klasika - cestopisy a průvodce - fotografické publikace a knihy o fotografii - dětská a dobrodružná literatura - učebnice, slovníky a encyklopedie

Knihkupectví. Maloobchod, prodej, eshop: -knihy

Copycentrum Kopírování barevné, černobílé Tisk barevný, velkoplošný Skenování Laminace Prodej: - razítka

Online marketing -poskytování webhostingu -tvorba webových stránek a webovými prácemi obecně (e-shopy, redakční systémy, programování a kódování) -grafické práce (design, loga, vizitky, korporátní identita) IT služby.

Dovážíme sortiment pro novorozence i děti ve věku do tří let. Prodej kvalitní kojenecké a dětské zboží.

Práce: -knihařské. -rámování, paspartování obrazů. -DTP služby.

Maloobchod, prodej: -esoterické zboží, pomůcky: -knihy -lampy -krystaly -svícny, svíčky -FengShui.

Pořádáme výstavy, věnujeme se investicím ve světě umění. Poradíme, jak si vybrat správného partnera v umění, pro Vaši investici.

Antikvariát. Prodej, maloobchod, e-shop: -knihy různých žánrů -hudebniny -fotografie -výtvarná díla

Internetový obchod - široký sortiment publikací z filosofie, historie, politologie, sociologie, pedagogiky, jazykovědy a dalších humanitních věd, slovníky a monografie, próza i poezie Knihkupectví, internetový obchod - široký sortiment publikací z filosofie, historie, politologie, sociologie, pedagogiky, jazykovědy a dalších ...

Služby: -výkup a prodej knih -grafiky pohledů,fotografií,svatých obrázků,reklam z papíru -rámování a paspartování grafik,obrazů -knihařské práce,vazby,převazby -opravy knih celoplátěné, poloplátěné, polokožené a celokožené.

Služby: - knihařské práce - vázání knih

Tisk, tiskárna: - malonákladový tisk do 24 hod - návody, letáky, obecní zpravodaje, barevné i černobílé formáty.