Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Knihkupectví, knihy: - široký sortiment knih, včetně velkého výběru obrazových publikací, cizojazyčné literatury a dárkových předmětů UNICEF.

Nakladatelství - odborná literatura pro manažery, podnikatele, ekonomy, obchodníky, finančníky a podnikové právníky

Provozujeme nakladatelství knih zaměřené na odbornou i populárně naučnou a zájmovou literaturu

Tiskárna, grafické zpracování, tisk - prospekty - brožury - obaly - katalogy - pohlednice - katalogy - tiskopisy - letáky - ceníky - etikety Prodej - knihařské a tiskové stroje ADAST, POLYGRAP Knihařské práce (výsek, laminování, lakování, ...)

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

Internetové knihkupectví s širokou nabídkou českých i zahraničních knih všech žánrů. Více než 70 000 titulů s rychlým a spolehlivým dodáním až k vám nebo možností osobního převzetí na několika prodejních místech. Beletrie, naučná literatura, učebnice, cizojazyčné knihy, e-knihy, výprodej knih s výraznými slevami.

Knihkupectví Naděje nabízí knihy všech žánrů : - pro děti - dospělé - encyklopedie - mapy - kalendáře - učebnice - atlasy - puzzle - křížovky - komiksy V nabídce je také odborná, naučná i křesťanská literatura. Možnost objednání jakýchkoliv titulů, možnost dárkového balení. Mimo kamenného obchodu také provoz internetového ...

Internetové knihkupectví, knižní velkoobchod: - kvalitní literatura i nekomerční. Hlavní kategorie: - krásná literatura - pro děti a mládež - audioknihy - mluvené slovo na cd - historie - naučná - cestování, mapy - filozofie a náboženství - zdraví a životní styl - dítě a rodina - domov a zahrada - umění - astrologie, ezoterika - ...

Nakladatelství Europa – Sobotáles cz. je společným podnikem pražského nakladatelství Sobotáles a německého nakladatelství EUROPA – LEHRMITTEL. Nakladatelství se zaměřuje zejména na vydávání překladů učebnicové a odborné literatury z produkce nakladatelství Europa – Lehrmittel..

Polygrafická výroba. Knihařské práce: - vazba - laminování - lakování - rylování - snášení.

Korektury českých textů pravopisné, stylistické, typografické - úpravy struktury, formátu a obsahu textu Copywriting

Výrobní družstvo STYL PLZEŇ nabízí: - kabelovou a drátovou konfekci, výrobu kabelových svazků - výrobu plochého těsnění - kartonážní výrobu - knihařskou výrobu (vazba sbírek zákonů, diplomových prací, knih, novin a dalších dokumentů) - výrobu kancelářských potřeb a PVC obalů - šití dámské, pánské a sportovní konfekce, ...

Činnost: - knihařské práce - pasparty - rámování

Vydavatelství, distribuce, internetový obchod s knihami. Nejkrásnější a nejzajímavější kroniky, knihy pro volný čas a cestování.

GPS & MAPOVÉ CENTRUM Prodej: -mapy -cestopisy -atlasy.

Sklenářství v Opavě, sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, výroba skleněných dveří, rámování, paspartování, knihařské práce.