Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

GPS & MAPOVÉ CENTRUM Prodej: -mapy -cestopisy -atlasy.

Sklenářství v Opavě, sklenářské práce, zasklívání oken a dveří, výroba skleněných dveří, rámování, paspartování, knihařské práce.

Tiskárna: -příprava pro tisk, osvitový servis -grafika, firemní styl -DTP studio -ofsetový tisk -vizitky, kalendáře, billboardy, katalogy, výroční zprávy, pohlednice, letáky, prospekty, knihy -vlastní fotobanka -digitální tisk. Služby: -knihařské práce -kopírování. E shop.

Nakladatelství: -největší nakladatelství učebnic v ČR -interaktivní učebnice -učebnice pro základní školy a víceletá gymnázia -učebnice pro výuku cizích jazyků -slovníky ((školní, studijní a odborné) -výukové materiály k maturitě -nejmodernější trendy ve výuce -encyklopedická řada pro děti CO-JAK-PROČ -rybářská ...

- - autoškola skupiny A, B, C, D, E, T - profesní průkazy - kondiční jízdy - školení řidičů Prodej - učebnice pro autoškoly

Nakladatelská a vydavatelská činnost Pronájem nebytových prostor a pozemků Polygrafická činnost Nabídka prodeje kompletního originálního výrobního programu - KIPIK Prodej papírových trubic a tubusů z vinuté kartonáže

Didaktické pomůcky a vybavení pro rozvoj psychických a fyzických schopností a dovedností dětí předškolního a mladšího školního věku. Vybavení pro školská zařízení, MŠ a ŠD. Výhradní zastoupení firem Beleduc a Weplay pro ČR a SR.

Nakladatelství se specializuje: - gastronomická literatura: - Receptury teplých pokrmů - Receptury studených pokrmů - cukrářská technologie - kuchařky - receptury - normy - odborné gastronomické knihy - učebnice pro obory kuchař - číšník, cukrář. Internetový obchod.

Prodej, eshop, e-shop: - knihy, DVD a CD o zelených potravinách - zelené potraviny - Ječmen, Spirulina, Chlorella.

Nezávislá nezisková vzdělávací a kulturní organizace (think-tank) založená ve formě občanského sdružení. Prodej: - knihy politologie, filozofie, dějin křesťanství, historie a kultury.

Maloobchod - prodej. - nakladatelství - prodej knih

E-shop: - učebnice - anglická beletrie - beletrie - cestování - dětské knihy - naučná literatura - mapy. Knihkupectví: - učebnice - anglická beletrie - beletrie - cestování - dětské knihy - naučná literatura - mapy.

Služby: -tiskárna -tisk obchodních tiskopisů, letáků, plakátů a katalogů -vydavatelství a tisk kalendářů, novin, časopisů, brožur a knih. Zakázková výroba a prodej: -vizitky -razítka.

Výroba: - webové stránky, e-shopy, multimediální prezentace. Internetové knihkupectví Amazonek.cz

Nakladatelství. Internetový obchod: - knihy z vlasní produkce

Vydavatelství, nakladatelství, expedice: - časopisy: - Průvodce pracovněprávními předpisy - Národní pojištění - Sbírka zákonů ČR - Účetnictví - Metodické aktuality Svazu účetních - Praxeologické publikace - Odborné publikace - Dětská literatura. - knihy: - Praxeologické publikace - Odborné ...