Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Nakladatelství: -specializuje se na literaturu pro volný čas-gastronomie, kynologie ap. Knihkupectví. Tiskárna: -černobílý a barevný ofsetový tisk -technické a grafické zpracování tiskovin.

Knihařství: -ruční vazba, -vazby knih, časopisů, diplomových prací, sbírek zákonů, účetních dokladů.

Tiskárna. Knihařské zpracování: - knihtisk - sítotisk - gumotisk - ofsetový tisk - galvanplastika - chemigrafie - knižní vazby - lamino do B1 - výsek - terminální ražba do B2. Ofsetový tisk: - na jedno, dvou, čtyř, pěti barvových strojích do formátu A2, B2. Litografické studio: - Scanner Crosfield Magnascan + osvit do ...

Prodej, maloobchod: -antikvariát, knihkupectví

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -beletrie, -dětské knihy, -jazykové učebnice.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy, -učebnice.

Prodej: - knihy - hračky - suvenýry.

Knižní nakladatelství a distribuce. Jsme průvodce světem knih, který čtvrtletně vydává 60 novinek všech žánrů pod nakladatelskými značkami: - Knižní klub - Ikar - Odeon - Universum. Provozujeme Knižní klub.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy.

Vydavatelství, nakladatelství: -hlavní náplň edičního plánu tituly v edicích "Myslivost, Vysočina, Brunensia" a řada turistických průvodců "Poznej svou vlast" -knihy pro obce a města -poradenství při tvorbě a stylizaci textu reklamních materiálů, letáků, katalogů apod. -jazykové korektury, jazyková korektura -vydávání knih a dalších publikací ...

Velkoobchod, maloobchod e-obchody a distribuce www.eVUS.cz: http://NET.eVUS.cz - jediný specializovaný obchod pro lékaře, maséry, fyzioterapeuty a reahbilitační pracovníky -jednorázová hygienická papírová prostěradla - podložky na jedno použití pro lékaře a maséry -hygienické podložky - netkaná textilie pervin, perlan - zdravotnický ...

Knihkupectví Prodej: -ekonomická, právnická a počítačová literatura -učebnice -tiskopisy SEVT -plánovací diáře.

Služby: - knihařství - paspartování - kopírování, kroužkování, laminátování, - reklama, orientační tabule. Maloobchod, prodej: - papírnictví - kancelářské potřeby.

Naše firma se zabývá: -Mapové podklady a databáze: -vektorové mapy -rastrové mapy -tištěné mapy -Softwarová řešení -Gis a vektorizace -Digitální kartografii -Plány měst s čísly popisnými pro obecní a městské úřady nebo venkovní informační tabule.

Křesťanská prodejna. Knihkupectví. Maloobchod, prodej: - knihy, literatura.

Zpracování: -data. Prodej i výkup: -učebnic pro střední školy a učiliště.

Antikvariát / e-shop. Kupujeme a prodáváme: -knihy všech žánrů a stáří -staré pohlednice -grafiku starou i současnou -známky a staré dopisy -CD, gramofonové desky (LP i SP) -notový materiál. Výkup probíhá po celou otevírací dobu všechny dny v týdnu.

Maloobchod, prodej: - knihy - noviny - keramika - tabák