Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Vydavatelství, nakladatelství, výroba, prodej a distribuce: - -velkoplošné nástěnné mapy - didaktické pomůcky - výukové softwery - prodej globusů.

Knihařské, tiskařské, grafické práce: -vazby, převazby diplomových prací, sbírek zákonů, učebnic, časopisů, knih -potisk stužek, obálek -tisk navštívenek -grafické ztvárnění letáků a prospektů.

Firemní prodejna nakladatelství FANTOM Print. Výdejní místo e-shopů fantasyshop.cz a fantasya.cz Prodej: -knihy žánru sci-fi, fantasy a horor -komiksy.

Vydavatelství, nakladatelství: -hlavní náplň edičního plánu tituly v edicích "Myslivost, Vysočina, Brunensia" a řada turistických průvodců "Poznej svou vlast" -knihy pro obce a města -poradenství při tvorbě a stylizaci textu reklamních materiálů, letáků, katalogů apod. -jazykové korektury, jazyková korektura -vydávání knih a dalších publikací ...

Specifické, ezoterické knihkupectví, knihy.

Velkoobchod, prodej: -knihy. Služby knihkupcům. E-shop.

Antikvariát. Výkup, prodej: -staré tisky, mapy a listiny, grafika -pohlednice -knihy.

Prodej, e-shop MRAVENEC: -diplomy -táborové pohledy -etapové a celotáborové hry -hry do přírody a klubovny -metodickou literaturu pro tábory.

Řemeslo, služby: - knihařství.

Ofsetová tiskárna: -plakáty -kalendáře. Knihařské práce, dokončující zpracování: -vazba V1 -skládání.

Knihkupectví. Kniha. Prodej: -knihy, CD**, MC**, devocionálie -videokazety -učebnice -turistické průvodce a časopisy -mapy ajiné.

Klinická logopedie. Výroba: Pod Javory 6: -speciální učební pomůcky pro děti s vadami řeči a poruchami učení -dyslektické, dysgrafické, logopedické, dysortografické. Provedení-laminované publikace.

Antikvariát: -prodej a výkup knih českých i cizojazyčných, pohlednic, map, grafiky a gramodesek.

Ofsetová tiskárna: -DTP a CtP pracoviště -flexotisk -knihárna.

Nakladatelství NÁVRAT. Knihkupectví. Prodej, zásilková služba: - sci-fi romány, dobrodružné, válečné a dětské knihy.

E - shop - DVD pohádky, krimi, drama E - shop - knihy poezie, encyklopedie, cestopisy - DVD pohádky, krimi, drama E-shop - knihy (poezie, encyklopedie, cestopisy, ...)

Distribuce - knihy NATURAL DOG FOOD BARF Překlady a tlumočení - němčina - rodilá mluvčí

Papírnictvíprodej - školní a kancelářské potřeby Prodej - bižuterie Prodej - hračky Prodej - karnevalové obleky a doplňky Prodej - tiskopisy pro podnikatele Prodej - výtvarné potřeby

Vazba knih a diplomových prací - knihařské práce

Výroba - papír - lepenka Laminování papíru pro polygrafii