Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Knihkupectví: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice - mapy Distribuce: - knihy nakladatelství MANAGEMENT PRESS. Nakladatelství: - odborná literatura - beletrie - dětská literatura - učebnice. Prodej: - MC, CD, DVD.

Maloobchod, prodej: - potřeb pro školáky i do kanceláře - pohlednice a přání do obálky - dárkového zboží, vlasové bižuterie - dětských knih a leporel - balícího papíru, dárkových tašek a stuh

Sháníte nakladatelství? Potřebujete pomoc s pořádáním odborného semináře? Obraťte se na nás. Jsme nakladatelská a vzdělávací společnost ANAG a působíme na českém trhu již od roku 1990. Zabýváme se vydáváním odborných publikací a časopisů. Působíme po celé České republice. Naše činnost je zaměřená především na vydávání ekonomické a právní ...

Prodej - Prodej odborné literatury - Webové prezentace - Počítačová grafika - Sazba a zlom knih, časopisů, letáků...

Knihařství: -opravy knih, -ruční a průmyslové vazby -vazby diplomových, bakalářských závěrečných a disertačních a habilitačních prácí -kožené vazby -paspartování -výroba razítek -tisk-fóliový, ofsetový, digitální -okrasná fóliová ražba -kopírování -kartonáž-krabice, pořadače, desky s chlopněmi -kalenDářová vazba ...

Nakladatelství: -vydavatelství odborné literatury -slovníky -učebnice -učební pomůcky určené pro ZŠ, SŠ a gymnázia -knihy -DTP (kompletní sazba a zlom) -grafické studio -prodej, distribuce literatury, knih -výroba, prodej e-knih, ebook -tvorba interaktivních výukových materiálů - eshop - nabídka 40.000 knih vybraných českých ...

Nakladatelství, vydavatelství. Internetový obchod, e-shop, prodej: - učebnice a učební materiály pro 1.-9. ročník ZŠ a nižší ročníky víceletých gymázií - učebnice k převodům do Braillova písma - metodické příručky a pomůcky pro výchovu.

Právnické a ekonomické knihkupectví. Nakladatelství vydává právnické a ekonomické publikace. Slevy pro studenty VŠ (10-15%). Maloobchod, prodej: -právnická literatura:

Knihařské práce: - klasická vazba - bakalářské, diplomové práce - kroužkování, drátěná vazba - pasparování - opravy knih a učebnic - výroba krabiček.

Internetové knihkupectví, eshop, e-shop. Maloobchodní prodej: - nekomerční literatura: - zameření především na humanitní obory (filozofii, sociologii, politologii, pedagogiku, ale i alternativní kulturu nebo medicínu).

Prodej, e-shop: - Bachovy květové esence - čakrové esence - orchidejové esence - kombinované orchidejové esence - zvířecí esence - světelné bytosti - tinktury - knihy Semináře o esencích.

Knihkupectví Prodej: -knihy -audio-video-CD.

Tiskárna SPRINT Tisk: -tiskoviny firemní, propagační i soukromé -kalendáře -knihy. Tisk čtyřbarevným ofsetem. Lakování až do formátu A2+ Knihařské práce: -laminování obalů -vazba V1 a V2 -výseky etiket, přebalů. Stírací losy.

Knihkupectví Prodej: -ekonomická, právnická a počítačová literatura -učebnice -tiskopisy SEVT -plánovací diáře.

Knihkupectví: - knihy z oblasti duchovní a estetické literatury - tarotové karty - meditační a relaxační CD a MC - solné lampy - drahé kameny, minerály, šperky. Prodej: - bylinné čaje - bylinné výtažky, oleje - zdravá výživa.

euroDIDACT Výroba, prodej: - didaktické pomůcky - učebnice - sešity.

Prodej - knihy se zaměřením na hry se zápalkami