Knihkupectví Hana Vávrová, Rychnov nad Kněžnou

Knihy a učebnice jsou dostupné v kamenných i internetových knihkupectvích. Nakupovat lze romantické knihy, detektivky, dobrodružné nebo dětské knihy, romány, povídky, cestopisy nebo beletrie. Odborná literatura ve formě učebnic z nejrůznějších oborů.

Knihkupectví. Učebnice a odborná literatura. Maloobchod, prodej: -pedagogická literatura -cizojazyčná četba, knihy -gramatiky -atlasy, mapy.

Internetový prodej zboží na podporu výuky anglického jazyka pro děti zábavnou formou.

Nakladatelství, vydavatelství. - entomologická literatura Prodej: - entomologické pomůcky

Maloobchod, prodej: - knihy - porcelán (Karlovarský porcelán).

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy.

Práce: -knihařské, knihařství.

Knihařství. Služby: -vazby (vazba): -knihy -diplomované práce -časopisy -sbírky zákonů -atd. -výroba: -pasparty -výrobky z lepenky -tisk (potisk) zlatou fólií na kůži, papír, textil.

Prodej, maloobchod: -antikvariát, knihkupectví

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -beletrie, -dětské knihy, -jazykové učebnice.

Knihkupectví. Maloobchod, prodej: -knihy, -učebnice.

Knihařství. Provádění: -knižní vazby. Půjčovna,půjčování: -stroje na vazby. Maloobchod,prodej: -potřeby pro tisk a DTP*.

Knihkupectvíprodej - učebnice - tituly HUEBER

-Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Velkoobchod a maloobchod

Výroba,realizace: -reklama: -na a ve vozidlech MHD* -na zastávkách MHD* -na sloupech veřejného osvětlení a trakčního vedení -billboardy,CITY LIGHTY,HORIZONT -plakátovací služba . Výroba reklamních prostředků: -signmaking,řezaná reklama -velkoplošný digitální tisk -tisk pro interiéry,exteriéry.

-Výroba, rozmnožování, nahrávání a distribuce zvukových a zvukově- obrazových záznamů

-Velkoobchod a maloobchod -Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce

-Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Výroba, rozmnožování, distribuce, prodej, pronájem zvukových a zvukově-obrazových záznamů a výroba nenahraných nosičů údajů a záznamů -Zprostředkování obchodu a služeb -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a ...