Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Dodávky a provoz: -městské informační a orientační systémy.

Prodej pletiva. Velkoobchod a maloobchod: - lesnické uzlové pletivo BULWARK - klasické pletivo zinek a PVC - králíkářské pletivo zinek a PVC - tkané pletivo železo a zinek - svařované sítě zinek - prohazovací pletivo zinek

Kovovýroba. Výroba: -speciální výrobní zařízení a nářadí -nerezový materiál -barevné kovy

Práce: -klempířské -pokrývačské -zateplování střech -montáž střešních oken -zateplování fasád. Prodej: -klempířský materiál.

Prodej, dodání, dodávky: - hutní a spojovací materiál - elektrolyticky pocínovaný plech v tloušťkách od 0, 18-0, 40 mm s nánosem Sn (cín) 2, 80-8, 40 g/m2 v tabulích - černé plechy - ve svitku nebo v tabulích-tl.0, 32 mm - tenké - tlusté - pozinkované plechy v tabulích i svitku od tloušťky 0, 40-1, 20 mm - pozinkované svitky ...

Čechlovský Jaromír - KLEMPOS Práce: -klempířské -zámečnické. Montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin. Výroba zámků a kování. Dokončovací stavební činnosti.

Maloobchod, prodej, domácí dílna: -veškeré zboží, domácí potřeby pro kutily -dřevěné lišty, hranoly, obklady, vruty, hřebíky, PVC hadice, PE fólie, zámky, kování, nářadí, tmely, lepidla, malířské prostředky, těsnění, žárovky, baterie.

Výroba: - interiérový nábytek - kuchyňské linky - vestavné skříně - kancelářský nábytek. Stolařské, truhlářské práce. Velkoobchod, prodej: - potřeby pro stolaře, materiál a kování pro výrobu nábytku.

Autoopravna. Oprava a údržba motorových vozidel. Výroba zámků a kování.

Prodej, servis, půjčovna: -elektrické ruční nářadí -vzduchové ruční nářadí -ruční nářadí -brusiva -svářečky -kompresory. Prodej: -lepidla -spojovací materiál -vrtáky -ochranné pomůcky -obalová technika -tmely.

Prodej, pronájem: - dopravní značky - dopravní značení - parkovací zábrany - dopravní kužely - zrcadla.

Zámečnictví. Výroba klíčů. Broušení nožů a nůžek. Otevírání bytů, zámků, trezorů. Montáže, opravy a prodej: - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky - průmyslové zámky - nábytkové zámky - ...

Dopravní značení: - vodorovné dopravní značení na pozemních komunikacích: buď obnova stávajícího nebo zřízení nového dle požadavků objednatelů - svislé dopravní značení - přechodné dopravní značení - bezpečnostní prvky. - bezpečnostní značení v halách - značení cest, manipulačních prostor

Velkoobchod, prodej: -interiérové a obkladové profily, interiérových a obkladových profilů, lišty pro plovoucí podlahy, interiéry, koupelny, obklady a dlažby

Zabýváme se prodejem spojovacího materiálu, kotevní upevňovací techniky, materiálů a příslušenství především se zaměřením na použití při výstavbě a rekonstrukci střech a tesařských pracech.

Výroba, prodej: - stoupací technika - hliníkové žebříky - odpadkové koše - pro oblasti koupelny a kosmetiky, včetně domácnosti a kanceláře.

Elektroservis: - oprava elektrických spotřebičů - revize - prodej elektro - spojovací materiál.

Železářství. Prodej: - železářské zboží.

Velkoobchod, e-shop, prodej: - spojovací materiál - zámky, kování - poštovní schránky - řezný a brusný materiál - zednické a zahradnické nářadí - měřící technika..

Zámečnictví. Služby: - nouzové otevírání dveří. Výroba klíčů. Prodej, montáž: - zámky - zabezpečovací systémy.

Vyrábíme a prodáváme výstražná bezpečnostní zařízení pro použití na pozemních komunikacích..

Maloobchod: -průmyslové zboží -domácí potřeby.

Maloobchod, prodej: - železářsé zboží, barvy, potřeby pro kutily.