Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Maloobchod, prodej: - železářství.

Výroba, prodej, e-shop: - razítka zn. COLOP, TRODAT, SHINY - prodej náhradních razítkových polštářků, podušek a razítkových barev - renovace tonerových kazet - spotřební materiál pro inkoustové tiskárny - tisk černobílých i barevných vizitek, grafické práce Výroba cylindrických klíčů zn. FAB, GEGE a GUARD Sídlo: Vilémova 782, 533 41, ...

Velkoobchod, prodej: - elektrické stroje a transformátory, jejich díly - ruční a elektrické nářadí včetně příslušenství - spojovací materiál elektro: - svorky apod. Čalounictví výroba, opravy: - plachty, stany - matrace - sedadla auto moto, skládací střechy.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz a prodej železářského zboží: - hřebíky stavební - hřebíky kolářské - hřebíky do krytiny - drát pozinkovaný - stavební nářadí - svařovací elektrody: - STARINOX nerezové - Superbaz - Superblu.

Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů Ostrava, Havířov, Karviná, Frýdek-Místek a okolní obce nonstop. Opravy: - autozámky. Výroba: - klíče a autoklíče - ztracené klíče k automobilu, výměna zámku. Montáž: - generální systémy klíčů.

Vyrábíme bezpečnostní zámky pro byty a kancelářské budovy (systém generálního klíče), elektronické zámky SALTO pro hotely a kanceláře (čipy, smart karty, bezdotykové karty). Dodáváme elektromotor. vložky, zadlabávací zámky, dveřní kování, zavírače.

Prodejna a půjčovna nářadí. Prodej: - profesionální nářadí a nástroje - ruční, elektrické, pneumatické, stavební - DeWalt, Makita, Narex, Protool, Norton - spojovací a kotevní technika, brusiva, stavební chemie.

Nabídka spojovacího materiálu: -metrické šrouby šestihranná hlava, imbusy, okrasné, válcová a zapuštěná hlava, vratové -šrouby do plechu samořezné s válcovou, zapuštěnou a čočkovou hlavou -texy se šestihrannou, válcovou a zapuštěnou hlavou -vruty zapuštěná hlava-pozidriv, čočková hlava-pozidriv, s válcovou ...

Prodej: - šrouby - matky - nýty - závitové tyče - závlačky - hřebíky - hřeby - podložky - vruty - závrtné šrouby - hmoždinky - kotevní technika - péra - klínová ocel - kolíky - šrouby do plechu - matky - matice - nýtovací matice.

Prodej: - vrtáky do kovu a stavebních materiálů - brusné a řezné kotouče na stavební - hmoty a železné i neželezné kovy - svářecí technika - pomůcky a spotřební materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -železářství.

Prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vodovodní baterie -vše do koupelen a WC (umyvadla, vany, sprchové kouty) -elektrické a ruční nářadí -stavební a nábytkové kování -spojovací materiál -kotle, bojlery.

Výroba zámků a kování. Umělecké kování.

Otevírání a servis trezorů. Prodej a výkup trezorů. Revize trezorů s roční zárukou. Specializace na elektronické trezorové zámky. Výroba klíčů všech druhů.

Pneuservis MAROŇOVÁ. Prodej: -pneumatiky. Výroba, prodej: -pletiva, pletivo: -pozinkované -potažené PVC -v různém barevném provedení a výškách -sloupky plotové -brány a branky plotové.

Prodej, montáž, opravy, servis: - klíče - zámky, vložky - dveřní kování - trezory - elektronické zabezpečení.

Zastoupení slovinských firem: - ACRONI - METAL - INEXA - ELEKTRODE. Metalurgie: - hutnictví - barevné kovy - slévárenství a suroviny.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Maloobchod - průmyslové zboží: - železářství - spojovací materiál - kuchyňské potřeby (TESCOMA, SFINX) - nářadí NAREX, MAKITA - sklo - nádobí - porcelán. Výroba: - klíče. Import, velkoochod: - poštovní schránky: - ocel-komaxit - nerez. Provozovny: - Kravaře, Opavská 97: - tel.: 553671210.

Maloobchod, prodej: -průmyslové zboží. -domácí potřeby.

Výroba, maloobchod, prodej: - klíče FAB. Zámečnictví - zámečnické práce.

Prodej, montáž: -sádrokartony:KNAUF, RIGIPS -tepelné izolace:ORSIL-ISOVER, POLYSTYRÉN -fasády:TERRANOVA, LAFARGE -spojovací technika:sádrokarton.šrouby, metrické šrouby, matice, podložky, šrouby do plechu, nýty, závlačky, kolíky, upevňovací technika -poradenství: -bezplatné rozpočty a kalkulace -pomoc při řešení problémů v ...