Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Velkoobchod, prodej. - deskové materiály - kuchyňské desky - dřevotřísky, překližky - kuchyňská dvířka - plovoucí podlahy - nábytkové kování.

Zámečnictví, výroba: - klíče FAB. Maloobchod, prodej: - kování.

Zámečnictví František Šlégr - servis trezorů - výrobu klíčů a autoklíčů Provozovna: Smetanovo náměstí 77, 570 01 Litomyšl-Město

Prodej: - spojovacího materiálu a nářadí Milwaukee. -profesionální elektrické ruční nářadí -upevňovací systémy.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Dřevovýroba: - vyspravovací zátky - vyspravovací lodičky - spojovací lamelky - spojovací kolíčky + tyčovina - sušení řeziva.

Elektromontážní práce. Prodej: -elektroinstalační materiál -pracovní oděvy.

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Velkoobchod, maloobchod. SPOJOVACÍ MATERIÁL: Vruty: -univerzální do dřeva a plastu s křížovou, čtvercovou a TORX drážkou a se zapuštěnou, půlkulatou a čočkovou hlavou. .

Zámkařství - zámečnictví a zabezpečovací zařízení. Nouzová služba tel: 60240627. Výroba, montáž, dodávka: - licenční duralové mříže, ocelové mříže - bezpečnostní dveře, čalounění - protipožární dveře, oplechování - klíče do zámků a autozámků. Servisní středisko FAB. Prodej, montáž: - bezpečnostní zámky, zábrany, závory - ...

Prodej, montáže: - plastová okna. Velkoobchod, prodej: - kotevní technika - pěny, tmely, silikony - stavební systémy - železářské potřeby - domácí potřeby.

Prodej: -železářské zboží -barvy -sklo -potřeby pro kutily.

Pobočka. Výroba, prodej, montáž, servis, oprava: - klíče - zámky, bezpečnostní kování, trezory - bezpečnostní dveře - autoklíče - centrální a generální klíčové systémy. Gravírování. Otevírání zámků.

Maloobchod s železářským zbožím, barvami, sklem a potřebami pro kutily.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - spojovací materiál - brusivo - stavební chemie, lepidla - fólie, obalový materiál - elektrické a ruční nářadí - ochranné pomůcky - pletiva.

Pronájem, prodej, instalace, údržba: - dopravní značení - uzávěry vozovek - světelné zábrany - světelná signalizace.

Maloobchodní prodej domácích potřeb a potřeb do zahrady.Též e-shop v tomto sortimentu

Výroba zámků a kování. Výroba kovových konstrukcí a jejich dílů.

Výroba: - dráty - hřebíkové tvrdé, černě žíhané, světle žíhané, mokře tažené, šroubové, polotvrdé, pozinkované, poměděné, poplastované - pletivo, ploty - pletené, svařované - sloupky - brány, branky - pozinkované, komaxitové - mobilní dílce. Montáž: - ploty.

Prodej: - nábytkové kování - stavební kování - těsnění do oken - vlhkoměry.

Witec GmbH Werkzeug- und Industrietechnik je celosvětově operující rodinou firmou, sídlící jižně od Frankfurtu v rýnsko-mainské oblasti, a disponující hlubokými zkušenostmi v oblasti třískového obrábění. Na základě našich dlouholetých zkušeností garantujeme nejvyšší kvalitu, optimální servis a dobré poradenství s vyrovnaným a vzájemně vyváženým ...

Prodej: - nářadí a nástroje pro výrobu manipulační techniky, autotechniky a nářadí.

Zámečnictví: -zámečnická pohotovost -otevírání aut, bytů -výroba klíčů dle zámků.