Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -nábytkové kování -panty -výsuvy a bočnice -zastoupení firmy Grass. Zakázková výroba kuchyní: -provozovna na adrese K Podlesí 641

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -spojovací materiál. -elektroinstalační materiál.

Prodej, montáž: - okenní doplňky bez vrtání pro plastová okna: - předokenní sušáky na prádlo - univerzální okenní držáky na truhlíky - držáky na satelity, WiFi a jiné předměty.

Velkoobchod, prodej: -průmyslové zboží -kuchyňské zboží -domácí potřeby -zahradní nářadí ruční

Výroba: -zámky a kování. Kovovýroba.

Společnost IC Praha, s.r.o. byla založena v roce 2000 s cílem podpořit tuzemský trh se spojovacím materiálem. Nabízíme a dodáváme již řadě významných tuzemských společností z oblasti: - energetiky - strojírenství - automobilového průmyslu.

Prodej: - železářství - barvy, laky - spojovací materiál - nářadí - truhlářské a instalatérské potřeby - potřeby pro kutily, dům a zahradu

Prodej, oprava, servis: - kancelářská a telekomunikační technika - spotřební materiál - počítače - tiskárny - software - snímače a tiskárny čárových kódů - pokladny a vážní systémy - sportovní pohár a trofeje.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - klíče a autoklíče. Nouzové otevírání dveří bytů a automobilů. Prodej: - bezpečnostní kování a zámky. Broušení nožů a nůžek. Sídlo firmy: - Česká 1277/19, Bruntál.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží. -kuchyňské potřeby.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Maloobchod, prodej: - ruční a elektrické nářadí - zahradní technika - brusivo - obráběcí stroje, frézy - tesařské el.nářadí - krby, kamna - pletivo.

Maloobchod, prodej, velkoobchod: - ruční elektrické nářadí - brusivo - spojovací materiál, hřebíky, vrtáky - zahradní a lesní technika - železářství.

Zámečnictví. Výroba: -zámky, kování.

Výroba: - spojovací dílce - přípojky svařitelné, šroubovací - matice - hrdla - duté šrouby. Válcování závitů, vrtání. Kovovýroba, kovoobrábění.

Výroba: - motorové šrouby - kolové šrouby - čepy kola - lisy - nůžky pro dráty - kovoobrábění

* Výroba, dodávka a montáž: Orientační info systémy cedule a štítky: - venkovní značení, značení a orientace mezi budovami, plány areálů, infopanely, směrovky apod. - značení budov - centrální (hlavní) cedule (např. do vstupní haly) - patrové a směrové cedule, směrovky - kancelářské štítky s nejjednodušší vyměnitelností údajů na ...

Služby: - klíčová služba - nouzové otevírání zámků - montáž žaluzií - údržba nemovitostí.

Maloobchod, prodej: - hutní materiál - železářství.

Montáž, projekce: - plynové přípojky - rozvody vody a kanalizace - ústřední topení - rozvody a topení na propan-butan - zásobníky na propan-butan - plynové kotelny nad 100 KW Maloobchod, prodej na splátky, leasing - spojovací materiál (voda, plyn, topení) - plynové kotle - ohřívače TÚV - sporáky - vodovodní baterie - ...

Maloobchod, prodej: -železářské zboží.

Železářství. Maloobchod, prodej: - železářské zboží - zámky - kování.

Prodej: - instalační materiál - železářské zboží - sanitární keramika - vany, umyvadla, vodovodní baterie, sprchové kouty, dřezy atd.