Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Práce: - klempířské, pokrývačské - řezání chodníků a silnic. Zakázková výroba a prodej: - žlaboviny - klempířských prvků z pozinku, mědi a titanozinku.

Vyrábíme technologie pro drůbežárny a klecová či odchovná zařízení. Nabízíme drátěný program, klece a voliéry, sítě či lisování.

Velkoobchod, maloobchod., sádrokartony, izolace, zateplovací fasády. Provádíme montáž sádrokartonu. Montáž střešních oken Velux. Stavební práce. Zajišťujeme služby: - doprava materiálu na stavbu - výpočet spotřeby materiálu z plánku i u Vás

Výroba: - orientační systémy - označení budov (plastické písmo, kovové písmo, světelné písmo) - světelná reklama.

Systémy orientačního, informačního bezpečnostního značení: -orientační značení -informační značení -bezpečnostní značení -světelná reklama, světelné panely, neonové nápisy, neonový nápis -3D poutače, firemní totemy -billboardy, bilboardy -dopravní značení -turistické značení -cykloturistické značení -značení měst, obcí. Zajistíme ...

Prodej: -vodoinstalační materiál -zdravotní keramika -stavební kování -potřeby pro zahrádkáře -vruty, hřebíky -ruční nářadí.

Půjčovna: -lešení. Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -nástroje, nářadí -barvy, nátěry, tmely. Služby: -kompletní dodávky střech -developerské projekty.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Vozovky: -frézování -řezání -opravy. Výroba: -dopravní značky a značení. -prodej dopravních značek -zapůjčení dopravních značek.

Maloobchod, prodej: -sportovní poháry -figurky -talíře -medaile -vlaječky -věnce -diplomy.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.

Obchodní činnost. Práce: - elektromontážní - montáž - přímotopné konvektory a kotle - nastřelování - kotevní technika - satelitní a televizní rozvody. Prodej: - chladící zařízení-prosklené vitríny a mrazící boxy - osvětlovací technika pro interiéry - elektrocentrály - přímotopné vytápěcí panely - satelitní komplety a ...

Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Činnost: - obchodní - kovovýroba - zámečnictví. Výroba: - pletivo oka 50 x 50 mm - rámové pletivo.

Klíčová služba, zámečnictví. Výroba, prodej: -klíče, klíčů.

Autoopravna. Výroba a prodej: - pletiva - sloupky - poplastované pletivo - vzpěry - doplňky.

Výroba, velkoobchod, maloobchod, prodej: - pletivo - doplňky ke stavbě plotů - ploty, oplocení na klíč.