Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Výroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - zámky, kování

Kovovýroba. Výroba: -zámky -kování.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Prodej: - uzavírací a zpětné ventily, - pojišťovací ventily, - regulační ventily, - klapky, - šoupátka, - odvaděče kondensátu, - potrubní díly s výstelkou, - průhledítka, - průtržné membrány, - stavoznaky, - kalibrační přístroje, - odstředivá chemická čerpadla, - vysokotlaké procesní kompresory.

Služby: -údržba a opravy místních komunikací, chodníků a prostranství tel.311625811 -čištění komunikací a prostranství -zajišťování zimní údržby místních komunikací, veřejných chodníků a prostranství -svoz a likvidace odpadů včetně velkoobjemových a nebezpečných -organizace, svoz a likvidace tříděných odpadů -provozování sběrného ...

Zámečnictví. Zakázková výroba: -dopravníky, dopravní systémy -schodišťové komplety a bezpečnostní madla -krycí a dekorativní stavební prvky -venkovní a vnitřní orientační systémy (směrovky, orientační tabule, firemní štíty, vývěsní skříňky) -užitkové prvky (pracovní stoly, police, rámy, atypické dřezy, digestoře, ...

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Kovovýroba, zámečnictví, kovoobrábění, obrábění, frézování. Výroba spojovacího materiálu, výroba matic. Výroba, prodej, export: -matice, pojišťovací matice, matice s osazením pro nápravy, korunkové matice, závitové kroužky -výkresové součástky -matice se zářezy podle DIN 1804 M 6 x 0, 5 - M 200 x 3 -matice s pojišťovacími otvory podle DIN ...

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Stavební činnost. Výroba: -zámky -kování.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - kování - klíče - zámky.

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Středisko výroby tvárnic a stropů Třinec. Výroba, dodávka, prodej: - ocelová prostorová výstuž pro stropní železobetonové konstrukce - ocelový drát tažený za studena - hladký - betonářská ocel žebírková válcovaná za studena - betonářská ocel - tyče válcované za studena - válcovaný ocelový drát za studena - tažený ocelový drát - ...

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.

Nabízíme: -zámky -vložky na centrální klíč -trezory -dveře nouzového otevírání -gravírování a rytí -elektronické zabezpečení.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, výroba: - nářadí - těsnění do oken a dveří - pily na cihly - vrtáky - průvarová bodovací pistole - rádlovačka k vázání drátu - revizní dvířka.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Montáž: -přídavné podlahové zámky ZIMMLOCK.

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - elektro - domácí potřeby.