Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Společnost je certifikována dle ISO 9001:2000 Výroba, poradenství, obchod, prodej, logistika, software, podpora pro konstruktéry a projektanty. Technologie plastů: -APSOplast, plasty pro všechny aplikace a požadavky -termoplasty do 300°c -polotovary a přířezy -hotové díly na zakázku -speciální produkty -ochranné prvky z ...

Maloobchod, prodej: -upevňovací materiál -montážní materiál.

Železářství. Prodej: - železářské zboží.

Maloobchod, prodej: -domácí potřeby. -průmyslové zboží.

Novinka - dřevovláknité desky Hofatex: -výborné tepelně a zvukově izolační vlastnosti -homogenní struktura a tvarová stálost -velmi dobrá paropropustnost -vyrovnává vlhkostní rozdíly prostředí -vysoká tepelná kapacita -nenáročná a rychlá montáž -zdravotně neškodné -plně recyklovatelné. Velkoobchod, prodej ruční nářadí ...

Prodej: - nástroje - železářství.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -spojovací materiál -univerzální vruty, kruty -nábytkářský program -sádrokartonový program -nerezový spojovací materiál.

Maloobchod: - železářství - elektrické ruční nářadí.

Výroba: -zámků, kování. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.

Prodej: -průmyslové zboží: -kuchyně, -spojovací materiál, -zahrádkářské, domácí potřeby, -drogerie, hračky, textil.

Výroba: -dopravní značky -celohliníkové značky v rámečku z aluminiového profilu -celoplastové značky ARAPEN -zboží z plastu -drobná v oboru kovo.

Velkoobchod, maloobchod: - zemní vruty - řetězy - lana - provazy.

Prodej: -kuchyňské potřeby. -železářství. -elektro. -sklo, porcelán.

Služby: -široký sortiment poštovních schránek -výroba, montáž, servis.

Prodej domácích potřeb. Železářství.

ŽELEZÁŘSTVÍ VE DVOŘE. Maloobchod, prodej: -železářství -ruční nářadí: -elektrické, mechanické -zahrádkářské nářadí, potřeby -vodo-topo materiály -spojovací materiál.

Maloobchod, prodej: -železářské zboží -ruční elektrické nářadí -zahradní technika -spojovací materiál -stavební chemie.

Sklad: -opotřebitelné náhradní díly: -žací technika -spojovací materiál -pluhy domácí i zahraniční -podmítače a kompaktory -hřebeny do bran -kultivátorová a kombinátorová pera.

Maloobchod, prodej: -želežářství, železářské potřeby -domácí potřeby -sklo, porcelán -potřeby pro kutily.

Vázací prostředky: -na veškeré druhy autojeřábů. Ruční výroba, prodej: -ocelová lana pro všechny druhy jeřábů i jiné manipulační techniky.

Výroba, zprostředkování, prodej. Výroba: -drátěný program. Úpravy: -povrchové-nanášení práškových plastů ve fluidní vaně (polyamid, polyethylen) -stříkání práškových barev Epoxypolyester.