Poštovní schránky, trezory, branky, sejfy, bezpečností dveře či vrata. Tyto a mnohé další aplikace klíčů a zámků chrání náš majetek. Vyberte si z široké nabídky osvědčených značek anebo zavolejte pohotovost v případě zabouchnutí klíčů od bytu či vozidla.

Výroba a prodej klíče: - zámky a trezory - zámečnictví Opravy zámky a autozámky

Maloobchod, prodej: -ruční elektrické nářadí. -zahradní technika. -zámky, kování. -satelitní technika.

Prodej: - technické plyny. Výroba: - zámky, kování, - stroje pro textilní, oděvnický a kožedělný průmysl.

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Oprava: -obuv, péče o obuv. Výroba: -klíče, autoklíče, crypto klíče, zabezpečovací technika-zámky-vložky, broušení -rytecké práce -výměna baterií a řemínků. Služby na počkání nebo během nákupu. Otevřeno 364dní v roce-12hodin denně.

Zámečnictví. Výroba: - zámky - kování.

Instaluji bezpečnostní dveře a kování Sherlock. Vylévám zárubně betonem proti roztažení. Přidávám další zámky, řetízky, závory a kukátka na dveře.

Výroba: -vrata (otočné, pojízdné a sekvenční) -brány -zámků, kování.

Klíčová služba, zámečnictví. Výroba, prodej: -klíče, klíčů.

Výroba, zámečnictví: - ocelové konstrukce - zámky, kování

Kovovýroba. Výroba: -zámky -kování.

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Stavební činnost. Výroba: -zámky -kování.

Výroba: - klíče. Broušení: - nože - nůžky.

Zámečnictví. Zámečnické práce. Výroba: - kování - klíče - zámky.

Nabízíme: -zámky -vložky na centrální klíč -trezory -dveře nouzového otevírání -gravírování a rytí -elektronické zabezpečení.

Montáž: -přídavné podlahové zámky ZIMMLOCK.

Prodej, maloobchod: - plechy - klempířské prvky - řezné a brusné kotouče. Půjčovna, pronájem: - nářadí. Výroba: - klíče.

Výroba: -zámků, kování. Práce: -zámečnické.

Zámečnictví Orság. Výroba: -klíčů -autoklíče - prodej -motoklíče -sjednocování vložek na jeden klíč -sestavy GENERÁLNÍHO A HLAVNÍHO KLÍČE -evidovaný klíč GUARD chráněný kartou.

Prodej: -spojovací materiál -kotevní technika -ložiska -gufera -technická pryž. Výroba: -klíče FAB* -autoklíče.

Zámečnictví: - výroba zámků a kování