Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

SOZA - zámečnický servis, s.r.o. - řešení zabezpečení objektů, majetku a osob - dodávka a montáž nových trezorů - oprava a servis trezorů - výrobau klíčů pro trezory - výroba klíčů - výroba vložek - oprava a přestavba vložek - sjednocení vložek - prodej zámků a zabezpečovací techniky - montáž na jednokřídlé i dvoukřídlé ...

Internetový obchod s širokou nabídkou mincí, bankovek.

Zámečnická pohotovost. Poskytujeme komplexní zámečnické služby v Praze a blízkém okolí včetně spolehlivé a rychlé non-stop zámečnické pohotovosti s výjezdní zámečnickou službou.Otevírání zámků výroba klíčů otevírání automobilů

Obchod s mincemi. Výkup a prodej: - mincí - medailí - investičního zlata - papírových platidel - vyznamenání - potřeb pro sběratele.

Zabýváme se prodejem, montáží a servisem bezpečnostních dveří. Umíme také zabezpečit stávající dveře včetně dvoukřídlých. :: Zasklíme Vám lodžii bezrámovým, certifikovaným systémem OPTIMI.

Velkoobchod s domácími potřebami a průmyslovým zbožím. Domácí potřeby: - kuchyňské potřeby - plasty - výrobky ze dřeva, korku, příp.plastu - nádobí - sklo, porcelán - prádlo.

Mechanické zabezpečení: - bezpečnostní dveře - výroba klíčů a zámků - klíčové uzamykací systémy - zámky a kování - mříže pevné a nůžkové - bezpečnostní folie na sklo - sejfy a trezory. Elektronické zabezpečení: - elektronická zabezpečovací signalizace - elektronická požární signalizace - vstupní systémy - kamerové ...

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz a prodej železářského zboží: - hřebíky stavební - hřebíky kolářské - hřebíky do krytiny - drát pozinkovaný - stavební nářadí - svařovací elektrody: - STARINOX nerezové - Superbaz - Superblu.

Vyrábíme bezpečnostní zámky pro byty a kancelářské budovy (systém generálního klíče), elektronické zámky SALTO pro hotely a kanceláře (čipy, smart karty, bezdotykové karty). Dodáváme elektromotor. vložky, zadlabávací zámky, dveřní kování, zavírače.

Prodej: - vrtáky do kovu a stavebních materiálů - brusné a řezné kotouče na stavební - hmoty a železné i neželezné kovy - svářecí technika - pomůcky a spotřební materiál.

Maloobchod, velkoobchod, prodej: -železářství.

Otevírání a servis trezorů. Prodej a výkup trezorů. Revize trezorů s roční zárukou. Specializace na elektronické trezorové zámky. Výroba klíčů všech druhů.

Železářství. Prodej železářského zboží a kompletního sortimentu elektra a elektroinstalačních materiálů, kuchyňských potřeb, zahradního nářadí, výroba klíčů a rozvoz zboží.

Prodej, montáž: -sádrokartony:KNAUF, RIGIPS -tepelné izolace:ORSIL-ISOVER, POLYSTYRÉN -fasády:TERRANOVA, LAFARGE -spojovací technika:sádrokarton.šrouby, metrické šrouby, matice, podložky, šrouby do plechu, nýty, závlačky, kolíky, upevňovací technika -poradenství: -bezplatné rozpočty a kalkulace -pomoc při řešení problémů v ...

BeA CS se primárně věnuje spojovací technice. Dodáváme široké spektrum přístrojů značky BeA, pokud je však ze strany zákazníka vznesen požadavek na zvláštní provedení nebo funkce, upravíme takový přístroj ze standardní nabídky přístrojů BeA. Našim zákazníkům také rádi dodáme i výrobky dalších zastupovaných značek, které doplňují sortiment ...

Dovoz - zabudované výrobky pro transport a upevňování v betonových stavbách. Výrobky Jordahl pro stavbu a sanaci prefabrikovaných a monolitických objektů: -kotevní kolejnice JORDAHL -systém pro kotvení lícového zdiva. Výrobky Pfeifer pro transport a upevnění, zejména na dopravních stavbách: -závitový systém -systém BS ...

Pronájem, prodej, instalace, údržba: - dopravní značení - uzávěry vozovek - světelné zábrany - světelná signalizace.

Witec GmbH Werkzeug- und Industrietechnik je celosvětově operující rodinou firmou, sídlící jižně od Frankfurtu v rýnsko-mainské oblasti, a disponující hlubokými zkušenostmi v oblasti třískového obrábění. Na základě našich dlouholetých zkušeností garantujeme nejvyšší kvalitu, optimální servis a dobré poradenství s vyrovnaným a vzájemně vyváženým ...

Prodej: - nářadí a nástroje pro výrobu manipulační techniky, autotechniky a nářadí.

Velkoobchod, prodej, e-shop: - kliky - okapové plechy - madla - větrací mřížky - příslušenství ke dveřím - krbové nářadí - zavírače dveří - závěsné háky - poštovní schránky