Trubky, židle, dveře, okna, střešní krytiny, plechy, mince anebo polotovary. Výčet kovových výrobků nemá konců, a to díky početné kovové produkci, kterou je možné v současné době využít. Kovové materiály nabízí obrovský potenciál, který je chytré využít.

Zakázková výroba, dodávka, distribuce, maloobchod, prodej: -trofeje -plakety -poháry -medaile -diplomy -emblémy -figurky -dárkové upomínkové předměty -určeno pro: -sportovce, rybáře, zahrádkáře, myslivce...

Dinaz Zlín je prodejcem diamantových nástrojů a nářadí. Specializujeme se na řezání a vrtání stavebních konstrukcí. provádíme renovace diamantových nástrojů. Vrtání, řezání a broušení stavebních konstrukcí: - beton - železobeton - kamenné a cihelné zdivo. Prodej stavebního a zahradního nářadí, kde najdete mimo jiné také spojovací a ...

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba ...

Prodej zlatých a stříbrných pamětních mincí, investičního zlata a stříbra. Pamětní medaile, repliky historických mincí, plakety poštovních známek, zlaté cihly.

Dodávka, prodej: - spojovací materiál - kotevní technika.

Produkty firmy Schlüter Systems. Prodej: -vodovodní podlahové topení, elektrické topení -koupelnové žlaby, vpusti -spojovací materiál -stavební chemie -hydroizolace -materiál vodo-topo-plyn -solární systémy - alkony, terasy.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Velkoobchod a maloobchod Zámečnictví, nástrojářství

Prodejna spojovacích materiálů: - šrouby, matice, vruty, podložky, závitové tyče, hřebíky, talířové hmoždinky, kotvy - ocelové, chemické, lešenářské, ocelová lanka, řetězy, těsnění, nýty, spony - ruční nářadí: - pilky, pily, šroubováky, kleště, hasáky, sikokleště, segerovky, štípačky, kombinačky, vykružováky, pilníky, diamantové korunky, ...

Ruční výroba nožů - pro běžné nošení, pro lovce, rybáře, trampy, bushcraft. Možnost leptání monogramu na ostří. Dárkové kazety na nože.

Výroba: - nožů - nože s parožím, outdoorové, damaškové, Nessmuk, Woodlore a kuchyňské. Rukojeti jsou z různých materiálů - velbloudí kosti a jelení paroží, exotické tvrdé dřeviny jako eben či palisandr a tuzemské dřeviny švestka, jilm, také je možné použít umělé materiály jako G10, micarta, stabilizovaná šiška.

Železářství. Maloobchod, prodej: - kování, zámky, kliky - stavební chemie - spojovací materiál - nářadí všeho druhu: - elektronářadí, ruční i zahradnické nářadí - kotevní technika - měřidla - brusivo - ochranné pomůcky - svařovací technika - vrtáky, frézy.

Maloobchodní prodejna s průmyslovým zbožím - železářství - domácí potřeby - zahrádkářské potřeby -papírnictví

Výroba, kovovýroba: - drátěný program - regály, koše, EUR háky - drátěné kontejnery - nasazovací rámy na europalety - dělící stěny a přepážky - prodejní obchodní stojany - koše na kameny, gabiony

Zámečnictví. Jsme strojírenská firma ze Zlínska, která nabízí kooperaci v oblasti svařování. Svařujeme metodou MIG, MAG a TIG strojní součásti, plechové prvky, jacklové profily atd. (ocel, nerez, dural) Provádíme sériovou i kusovou výrobu.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: - ložiska, gufera, klínové řemeny - spojovací materiál, brusiva, tmely.

Železářství . Prodej: -hutní materiál -profily, kovových profilů -úhelníky, železných úhelníků -trubky, ocelových trubek -vodoinstalačního materiálu -topenářské zboží -zámečnické výrobky -spojovacího materiálu -nářadí.

Sportovní poháry a trofeje: -stříbrné, zlaté poháry s dekorem v různých barvách -sošky, figurky -medaile - plechové diplomy. -Digitální potisk triček a textilu - Potisk plechů, dárkových předmětů.... - Výroba buttonů

Maloobchod, prodej, servis, opravy.: -výrobky firmy STIHL, MAKITA - zemědělská a zahradnická technika AL-KO: -elektrické strunové, čtyřkolové -benzínové čtyřkolové -traktorů, traktory zahradních -drtiče, drtičů zahradního odpadu -vodních čerpadel, čerpadla -ruční nářadí -malé motocykly.

Potřebujete nutně otevřít byt? Chcete vyměnit zámky ve vašem domě? V tom případě jste tady správně. Naše zámečnictví Dostál ze Zlína zajišťuje nonstop nouzové otevírání bytů 24 hodin denně. Otevřeme Vám zámek kteréhokoliv rodinného domu nebo bytu. Jsme schopni Vám rovněž zámky odborně a rychle vyměnit. V oboru působíme již mnoho let, s námi ...

Specializovaná prodejna a internetový obchod E-MINCE nabízí zlaté, stříbrné, pamětní i oběhové mince ze světa - pro sběratele, jako investici nebo hodnotný dárek. Potřeby pro numismatiky - odborná literatura, alba, kapsle, etue, luxusní kazety, kufry, lupy. Výkup mincí a celých sbírek.

Zámečnictví, nástrojářství

Zajišťujeme zámečnické služby. Zastupujeme výrobce klíčů Mul-T-Lock a bezpečnostních HT dveří. Instalujeme bezpečnostní zámky, kování a systémy generálního klíče. Specializujeme se na dodávku a servis bezpečnostních dveří a provádíme nouzové otevírání dveří bytů, aut ve Zlíně a okolí.

Výroba, distribuce: -profesionální kotevní a upevňovací technika. Výroba: - kotevních patek - válce a rotační díly - přípravky a zařízení - svařovací přípravky pro automobilový průmysl. CNC frézování (3000x1370x800). Konstrukce a kompletace celků.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Zámečnictví, nástrojářství -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Fotografické služby -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, ...

Maloobchod, prodej: - železářství - nářadí.