Nabídka spojovacích materiálů zahrnuje šrouby, matice, vruty, nýty, podložky, hmoždinky, kolíky a další spoje. Liší se od sebe závity, materiálem, velikostí a použitím – aplikace možná do dřeva, plastu či kovu. Nezbytné jsou pro truhláře, stavaře a tesaře.

Dastech s.r.o.
Dastech s.r.o. nabízí na produkty pro dům, byt a zahradu. Dodává kvalitní zboží německých i rakouských výrobců a sortiment doplňují zahradní doplňky vlastní výroby. Veškerý sortiment si zákazníci mohou prohlédnout na webových stránkách a zakoupit na e-shopu.
Dastech s.r.o.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip vyrábí kompletní řadu palcových, DIN, ANSI metrických a JIS pojistných kroužků podle světových standardů, stejně jako kompletní řadu konstantních průřezových kroužků, spirálových pojistných kroužků a vlnovkových pružin. Poskytujem technickou pomoc, školení produktů a programy na snížení nákladů spolu s konkurenční cenou a dodáním JIT.
Rotor Clip s.r.o. - pojistné kroužky, vlnkové pružiny
Rotor Clip s.r.o. - výroba pojistných kroužků
Dovolte nám představit společnost Rotor Clip s.r.o., která byla založena v roce 1957 a stala se světovou jedničkou ve výrobě a dodávkách kroužků, pružin a svorek. Náš výrobní program nabízí pojistné kroužky s konstantním či kuželovým průřezem i spirálové prsteny. Naše pojistné kroužky jsou vysoce kvalitní a spolehlivé ve všech oborech.
Rotor Clip s.r.o. - výroba pojistných kroužků
Maloobchod, prodej, výprodej: -spojovací materiál DIN šrouby, matice, podložky, závlačky aj. -povrch, materiál: pozink (Zn), nerez.

Maloobchod, prodej: - spojovací materiál, železářství - vodo-topo.

Železářství Prodej: - železářství - spojovací materiál - ruční nářadí - nářadí BOSCH, NAREX - stavební kování - vodovodní baterie - doplňky do koupelny - lepidla

Prodej spojovacího a kotevního materiálu.

Železářství. Prodej: - domácí potřeby - vodoinstalační materiál - bezpečnostní kování - zámky - spojovací materiál - ruční a elektrické nářadí - nářadí pro zahrádkáře - barvy, laky.

Stavebniny. Prodej: -stavební materiál.

Naše firma vyrábí kabelové nosné systémy: žlaby (kolektory), kabelové žebříky, kabelové kanály, lávky a rošty pro elektrická a komunikační vedení.

Prodej stavebnin. - sádrokartonové desky - stropní podhledy - izolace - zdicí materiály - stavební fólie - okna a dveře - plovoucí a parketové podlahy - obložky a zárubně - suché maltové směsi včetně sila - stavební chemii - interiérové a fasádní barvy (míchací studio) - fasádní omítky - zateplovací a fasádní systémy - ...

Prodej krbů, krbových kompletů, vložek a příslušenství. Stavební a obchodní společnost: - generální dodávky staveb - výstavba rodinných domů - rekonstrukce a opravy - výstavbu občanských staveb - výstavbu průmyslových objektů.

Výroba: - pevné a průžné uložení a zavěšení potrubí, - konzoly a nosníky ocelových konstrukcí pro uložení, - atypické uložení potrubí, - řezání plechů na CNC stroji, - jednotáhlové a dvoutáhlové závěsy, - kluzné a přivařovací podpěry, kotevní stojany, - pružinové podpěry, - třmeny, pouta, - objímky a další komponenty.

Velkoobchod, prodej spojovací materiál: -vruty: -do dřeva a dřevotřísky do sádrokartonu -speciální pro nábytkáře -šrouby: -do plechu -samovývrtné -matice -podložky -hmoždinky.

Stavebniny - materiál: Výroba: -nátěrových hmot -štěrkových izolací -zateplovacích systémů -prostředky na ochranu betonu -systémy vnějšího zateplení budov -tmely -lepidla -penetrační prostředky.

Velkoobchod, prodej: -spojovacího materiálu: -šrouby metrické, vratové, do plechu -polyvruty -eurovruty -sádrokartonové vruty -podložky -matice -závitové tyče -kolíky -závlačky -sígrovky -nýty -hmoždinky -kotvící technika (kotvy) -hřebíky -nerezový a mosazný spojovací materiál -dle výkresové ...

Maloobchod, prodej: - železářství - železářské zboží - spojovací materiál - instalatérský materiál - vodo, topo, plyn.

Maloobchod, prodej, oprava, servis: -elektrické ruční nářadí FEIN, INDUSTRIAL, NAREX, HITACHI, MAKITA -ruční nářadí SANDVIK pro extrémní namáhání (prostředí do 1000 V) -zahradní stroje STIHL (křovinořezy, pily) -vzduchové nářadí INGERSOLL RAND -nářadí pro instalatéry ROTHENBERGER -spojovací materiály FABORY -vyplňovací pěny ...

Maloobchod, prodej: -nábytkové kování -železářství -spojovací materiál -elektro -stavební nářadí.

Import, dovoz, prodej: - normálie pro strojírenský průmysl - pružiny - manipulátory - moduly - upínače - pouzdra.

Velkoobchod, prodej: - elektrické stroje a transformátory, jejich díly - ruční a elektrické nářadí včetně příslušenství - spojovací materiál elektro: - svorky apod. Čalounictví výroba, opravy: - plachty, stany - matrace - sedadla auto moto, skládací střechy.

Velkoobchod, maloobchod, dovoz a prodej železářského zboží: - hřebíky stavební - hřebíky kolářské - hřebíky do krytiny - drát pozinkovaný - stavební nářadí - svařovací elektrody: - STARINOX nerezové - Superbaz - Superblu.

Prodejna a půjčovna nářadí. Prodej: - profesionální nářadí a nástroje - ruční, elektrické, pneumatické, stavební - DeWalt, Makita, Narex, Protool, Norton - spojovací a kotevní technika, brusiva, stavební chemie.

Nabídka spojovacího materiálu: -metrické šrouby šestihranná hlava, imbusy, okrasné, válcová a zapuštěná hlava, vratové -šrouby do plechu samořezné s válcovou, zapuštěnou a čočkovou hlavou -texy se šestihrannou, válcovou a zapuštěnou hlavou -vruty zapuštěná hlava-pozidriv, čočková hlava-pozidriv, s válcovou ...

Prodej: - šrouby - matky - nýty - závitové tyče - závlačky - hřebíky - hřeby - podložky - vruty - závrtné šrouby - hmoždinky - kotevní technika - péra - klínová ocel - kolíky - šrouby do plechu - matky - matice - nýtovací matice.

Prodej: -vodoinstalační materiál -topenářský materiál -vodovodní baterie -vše do koupelen a WC (umyvadla, vany, sprchové kouty) -elektrické a ruční nářadí -stavební a nábytkové kování -spojovací materiál -kotle, bojlery.