Železo se díky své tvrdosti a odolnosti používá na výrobu profilů, plechů, šroubů, hřebíků, poštovních schránek, trubek, zámků, hmoždinek, zvedáků, nářadí, sloupků, vrtáků, regálů a dalších produktů, od kterých se očekává vysoká odolnost a pevnost.

Vzorková prodejna ROSTEX VYŠKOV,s.r.o. Maloobchod,dobírková služba: -železářské zboží: -bezpečnostní zámky a kování -stavební kování -kliky,štíty,zámky -nábytkové kování-úchytky,kolečka -pojezdová kolečka pro zdravotnictví -obyčejné zámky -brusné kotouče -řemeslnické nářadí -šroubováky,pilníky a jiné nářadí -výrobky od ...

Služby: -vodoinstalatérské práce -montáž dřezů a bojlerů -veškeré opravy -čištění odpadů -rekonstrukce -výměny stoupaček -montáže vodoměrů. Maloobchod, prodej: -vodoinstalační materiál -domácí potřeby, sklo -železářství -potřeby pro kutily a zahrádkáře -klíče a zámky -velký výběr dekorativních svíček -sběr foto a ...

Zastoupení ZEMPO. Maloobchod, prodej: - zemědělské, hospodářské a zahrádkářské potřeby - krmné směsi, krmiva - semena - substráty - rašelina - hnojiva - chemické postřiky - nářadí pro zahrádkáře - květináče - plast, keramika - agrofolie, folie - lepidla, tmely - lana, motouzy, popruhy - ochranné pracovní pomůcky - ...

Železářství, prodej: - veškeré železářské zboží. Výroba, prodej, velkoobchod: - mosazné stavební kování.

Práce: - klempířské, pokrývačské - řezání chodníků a silnic. Zakázková výroba a prodej: - žlaboviny - klempířských prvků z pozinku, mědi a titanozinku.

Prodej: -vodoinstalační materiál -zdravotní keramika -stavební kování -potřeby pro zahrádkáře -vruty, hřebíky -ruční nářadí.

Velkoobchod, prodej: -zemědělské stroje, příslušenství a nářadí. Výroba: -nože, nástroje, železářské výrobky.

Železárství. Maloobchod, prodej: -spojovací materiál -nářadí pro řemeslníky -zámky, kování -kouřovina, kamna -zahradnické potřeby -elektrické motory a jejich opravy, servis. Půjčovna, půjčování: -vrtačky -řetězové pily -křovinořezy -brusky na parkety -zahradní drtiče.

Maloobchod, prodej: -průmyslového zboží -drogerie -barvy, laky.

Výroba, opravy: -ložiska -ozubená kola -převody a jejich díly. Velkoobchod, prodej: -železářské zboží -instalatérské a topenářské potřeby.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Maloobchod, prodej: -sklo, porcelán -domácí potřeby -vinařské potřeby -elektrické nářadí -železářské zboží, kovo -hutní materiál.

Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Prodej: - uzavírací a zpětné ventily, - pojišťovací ventily, - regulační ventily, - klapky, - šoupátka, - odvaděče kondensátu, - potrubní díly s výstelkou, - průhledítka, - průtržné membrány, - stavoznaky, - kalibrační přístroje, - odstředivá chemická čerpadla, - vysokotlaké procesní kompresory.

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.