Železo se díky své tvrdosti a odolnosti používá na výrobu profilů, plechů, šroubů, hřebíků, poštovních schránek, trubek, zámků, hmoždinek, zvedáků, nářadí, sloupků, vrtáků, regálů a dalších produktů, od kterých se očekává vysoká odolnost a pevnost.

Stavebně zámečnická výroba: -ocelová schodiště atypická, točitá, pásnicová a další. Zábradlí včetně nerezových. Ploty a brány. Ocelové dveře, vrata a další stavebně zámečnické výrobky. -ocelové konstrukce atypické -pokrývání střech a opláštění tvarovaným plechem -základní lopaty a náhradní břity k zemním strojům UNC* -lopata k ...

Maloobchod, prodej: -sklo, porcelán -domácí potřeby -vinařské potřeby -elektrické nářadí -železářské zboží, kovo -hutní materiál.

Prodej: -potraviny -drogerie -ovoce, zelenina -maso, uzeniny -průmyslové zboží.

Výroba a prodej:vysokopevnostní vázací řetězy, ocelová lana, textilní zdvihací smyčky a popruhy s oky, upínací a kotevní pasy a řetězy, lesnické řetězy, prostředky pro manipulaci s břemeny, paletové euro závěsy, traverzy, třmeny, háky, bezpečnostní a stěhovací postroje, polyuretanové ochrany.

Prodej: - uzavírací a zpětné ventily, - pojišťovací ventily, - regulační ventily, - klapky, - šoupátka, - odvaděče kondensátu, - potrubní díly s výstelkou, - průhledítka, - průtržné membrány, - stavoznaky, - kalibrační přístroje, - odstředivá chemická čerpadla, - vysokotlaké procesní kompresory.

Velkoobchod zámky a kování: -stavební -nábytkové -bytové. Velkoobchod, prodej: -lepidla RAKOLL, DISPERCOLL, UMACOL -vruty do dřeva A systém -dveřní zavírače -poštovní schránky -pokladničky.

Maloobchod, montáž: - železářství, zámečnictví - kliky, štíty, bezpečnostní kování FAB*, ROSTEX, KOMAZ - mosazné kování - zámky - zadlabací, visací, nábytkové, auto-moto, na jízdní kola, ABUS, HOBEZ, TOKOZ, HUDSON - cylindrické vložky - dveře, okna, petlice - trezory, sejfy, příruční pokladny - schránky poštovní, na klíče KOVOPLAST, ...

Železářství. Maloobchod, prodej: -potřeby pro zahrádkáře a kutily -domácí a kuchyňské potřeby -nářadí elektrické, ruční.

Maloobchod, prodej: -zemědělské potřeby -domácí potřeby -železářství.

Maloobchod, prodej: - železářství - papírnictví - hračky - dmácí potřeby.

Železářství na Bělidle. Prodej: - elektrické i ruční nářadí - zahradní technika - barvy, laky - spojovací materiál - ochranné pomůcky - instalatérský materiál.

Prodej, velkoobchod, maloobchod, výroba: - nářadí - těsnění do oken a dveří - pily na cihly - vrtáky - průvarová bodovací pistole - rádlovačka k vázání drátu - revizní dvířka.

Železářství. Prodej: -čerpadla -náhradní díly -domácí potřeby

Železářství. Prodej: - spojovací materiál - hutní materiál - elektro - domácí potřeby.

Výroba nožířských výrobků, nástrojů a železářských výrobků Ostatní kompletační a dokončovací práce

Prodej: -brusivo značek ALICO Kolín, CARBORUNDUM Benátky, POWERFLEX -brusný materiál diamantové kotouče -nástroje -nářadí -průtokoměry ke svářečkám CO2 -ochranné průchodky P7-P29, krytí IP44. Výroba, zajištění: -formy na výrobu plastových technických výlisků včetně výroby na zakázku. Výpočet časových snímků výroby ...

Maloobchod, prodej: -potraviny -průmyslové zboží.

Velkoobchod, maloobchod, prodej nerezového hutního materiálu: - trubky kruhové podélně svařované, bezešvé, silnostěnné, metrické, ISO*, ANSI - duté profily čtvercové, obdélníkové - potrubní dílce-kolena, závitové fitinky, T*** kusy, redukce, lemové kroužky, příruby - potrubní armatury-klapky, šroubení, kulové ventily - tvarové a ...

Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží.

Prodej profesionální kotevní techniky vč. bezplatné poradenské činnosti : -chemické kotební prvky / ocelové a nerezové -atypické kotvy na zakázku -nerezový lankový systém ASS -pilové pásy na kovy.

Železářství. Prodej, maloobchod: - brusivo - brusné a řezné kotouče - celý sortiment železářství - vodoinstalační materiál - diamantové brousící kotouče - orovnávače DIALEX - lamelové kotouče - brusné výseky - nářadí. Dodávky brusiva z korundu, carbidu křemíku, diamantů a CBN pro strojírenské, slévarenské firmy v regionu ...

Prodej: -stavební a hutní materiál -železářské a průmyslové zboží -nářadí -jízdní kola -nábytek -kuchyňské potřeby -sklo -porcelán -drogerie -barvy a laky -hračky -kancelářské potřeby -kotle ÚT** -zahradnické potřeby -hnojiva -postřiky.