Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květinářství. Květinové vazby dárkové, žertovní, svatební, promoce, smuteční.

E-shop: - pokojové květiny - orchideje, tilandsie, kapradiny, masožravé rostliny - kapradiny, palmy - květináče, obaly

Velkoobchod květin: - řezané květiny - hrnkové květiny - substráty - hnojiva - stuhy, obaly, doplňky, keramika. Květinová dekorace a vazby květin pro všechny příležitosti.

On-line prodej a rozvoz květin, sladkostí a dárkového zboží.

Jsme velkoobchod květin a zaměřujeme se na prodej květin z Holandska. Dovážíme řezané květiny, hrnkové květiny, pokojové květiny, květinové dekorace, floristické potřeby, květináče, dekorační materiál. Naše nabídka tedy zahrnuje vše pro květinářství, květinová studia, květinové ateliéry a floristy.

Dovoz kvalitních čerstvých květin z Holandska a doručení po celé ČR do druhého dne zdarma nebo za max. 95 Kč kamkoliv, u objednávek nad 1.200 Kč doprava zdarma. Květiny doručujeme kamkoliv, do firem, domů i do hotelů......, kamkoliv budete potřebovat. Rozvoz květin probíhá od rána z našich dep v Plzni, Praze, Jihlavě a ...

Floristika, aranžérství, výroba kytic, věnců, levandulových dekorací.

Jsme online květinářství kde si můžete objednat doručení kytice online. Nabízíme nepřeberné množství kytic k různým příležitostem. Připravíme Vám kytice k narozeninám, z lásky, k výročí přesně dle Vašeho přání. Vytvořte si objednávku online včetně platby.

Databáze víc jak 14 000 rostlin napojená na česká zahradnictví. Díky tomu snadno vyberete rostliny a zjistíte, kde jsou skladem a kde je mohou i poslat na adresu.

V Květinářství Kamélie ve Fryštáku Vám uvážeme ty nejkrásnější květiny a kytice, určené i na rozvoz v regionu Zlína. Věnujeme se aranžování, květinová výzdoba na svatbu, oslavu či pohřeb pro nás bude snadná, pokud nám sdělíte svá přání. Nakoupíte u nás i zahrádkářské potřeby a dárkové zboží. Tvoříme i zajímavé vazby kytic např. z cigaret, ...

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky do truhlíku -trvalky -petunie -okrasné keře a stromky. Vazba: -svatební kytice -pohřební věnce a kytice. Rostlinná výroba kombinovaná se živočišnou.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení -Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Ubytovací ...

Květinářství: - svatební kytice - luxusní dárkové kytice - jarní, podzimní a vánoční dekorace - smuteční vazba.

Úklidové služby - kompletní úklid kanceláří, administrativních budov, komerčních ploch. Stěhovací služby Květinářství - prodej květin.

Dovoz, velkoobchod, distribuce: - dárkové zboží - dekorace - umělé květiny.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - hrnkové, řezané květiny - dárkové kytice a koše - dárkové kytice ke zvláštním příležitostem - svatební kytice - smuteční vazba (věnce) - dárkové zboží

E-shop - dekorace a doplňky pro dům a zahradu - svíčky - umělé květiny.

Technické služby: - údržba veřejné zeleně - svoz komunálního odpadu - sběr a svoz separovaného odpadu - úklid a údržba komunikací, veřejných ploch, dopravního značení, veřejného osvětlení - provoz parkoviště a WC** - prodej květin, drobných předmětů - zemní a stavební práce - provoz městské plovárny. Nabídka: - kontejnerový ...

Prodej: - zahrádkářské potřeby - květinová a dárková síň - okrasné a ovocné dřeviny - zahrádkářské potřeby - doplňky pro zahradu - mulčovací kůra - mrazuvzdorná keramika - prodej vánočních stromků E-shop

Zahradnictví, specializovaná prodejna, maloobchod -okrasné rostliny, rostlina, keře, stromy -trvalka, trvalky, skalničky, skalnička, vodní a bahenní rosliny, rosliny na živé ploty, pnoucí rostliny, pokojové květiny, květina atd. -substráty, květináče, hnojina apod.

rozvoz květin: - svatební kytice a výzdoba - gratulační - k narozeninám a k svátku - smuteční - flower box - rose bar Dárky ke květinám

Květinářství, maloobchod - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Květinářství, maloobchod: - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin. Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Květinářství, maloobchod: - vazba květin: - gratulační, svatební, smuteční - sušené květiny, aranžmá - hrnkové květiny - dárkové zboží - doručování, rozvoz květin. Pobočka: - Opava, U Fortny - OC Breda - tel.: 736418899.

Prodej: - květin, dekorací, keramiky. Služby: - svatební floristika - smuteční floristika - rozvoz květin.