Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Služby: -zahradnictví -pěstování zeleniny a květin -slavnostní a smuteční vazby -poradenství -konzultace k zahradnickým kultůrám. Maloobchod, prodej: -sadba -květiny, zelenina -semena -trávy -zahradnické výpěstky -ovocné stromky, růže, okrasné dřeviny, křoviny -zahrádkářské potřeby -nářadí -proutěné zahrádkářské ...

Prodej: - potřeby pro kutily - domácí potřeby - zahradnické potřeby.by - vymalování, tapetování -poradenský a informační servis. Zákaznická linka: 841111135

Květinářství: - široké spektrum vazeb kytic a věnců, jako jsou svatební, slavnostní, sezónní a smuteční. Dále řezané květiny, sezónní, víceleté a pokojové hrnkové květiny, květináče, svíčky, hnojiva, semena, stuhy a další zboží z oboru květinářství a zahradnictví.

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Zahradní centrum a bonsaj centra, návrhy zahrad. Prodej a zakázková výroba plastik a soch. Sochy a plastiky z betonu, dřeva, kamene -kombinované techniky do interiérů i exteriérů -sochy dle vlastních návrhů -pěstování a prodej bonsají -okrasné rostliny v nádobách -prodej okrasných dřevin -keramické nádoby a bonsai misky -prodejní výstava ...

Maloobchod, prodej: - květiny - ovoce - zelenina. Květinářství.

Internetový obchod, eshop, e-shop, prodej: - balzamované květiny, nabalzamované živé květiny : - vázané kytice, hrnkově květiny, jednotlivé květy, listoví - fascinátory - elegantní ozdoby do vlasů v provedení čelenky nebo klipu.

Květiny Kamilia Květinářství. Služby: -svatební a slavnostní kytice -květinové aranže -aranže ze suchých a exotických květin -smuteční vazba -keramika a doplňky -rozvoz květin na objednávku.

Prodej - keramika - dárkové předměty Květinářství

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -semena -ovoce -zelenina -sazečky -sadbové brambory.

Prodej řezaných a hrnkových květin. Slavnostní i smuteční vazby.

Specializujeme se na maloobchodní prodej květinových vazeb pro různé příležitosti pro firmy i domácnosti. Nabízíme květiny i věnce na Vánoce, Velikonoce, do interiéru, sušené, svatební i smuteční vazby a další. Možnost rozvozu.

Zahradnictví, květinářství, e-shop. Prodej: - hrnkových a řezaných květin - květináčů - keramických dekoračních obalů - zeminy - hnojiv.

Zahradnictví a realizace zahrad údržba ploch, zahradní jezírka a voda v zahradách, kácení stromů, strojní zemní práce. Mezi naše služby patří: - realizace zahrad - založení zahrady - údržba zahrad - realizace malých zahrad - realizace velkých zahrad - terénní úpravy - návrhy zahrad - kameny v zahradě - terasy, ...

Balící služby Prodej květin a dárků Dekorace interiérů, exteriérů

Květinové studio. - řezané květiny - hrnkové rostliny - rozvoz květin - dekorace - svatební výzdoby

Návrhy a realizace zahrad. Další: - Květinářství Gebauer, Vrchní 44, Opava, tel. 553732842 - Zahradnictví Gebauer, Požární 47, Branka u Opavy, tel. 603834861.

Pobočka. Květinářství. Prodej: - skalničky - letničky - trvalky - jehličnany. Další prodejna: - Vrchní 44, Opava. tel: 553 73 28 42. Návrhy a realizace zahrad: - Za Humny 9, Opava.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - řezané, sušené, hrnkové - dárkové zboží. Služby: - květinová vazba, vázání květin.

Prodej: - květiny - okrasné stromky a keře - zeminy a substráty - chovatelské potřeby. Vazba kytic na zakázku.