Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květinářství: -Dekorace ze suchých květin -Smuteční vazby a kytice -Vánoční dekorace -Kytice pro každou příležitost -Svatební kytice

Květinářství. Maloobchod, prodej: - řezané, umělé květiny - zahradní a zahradnické potřeby. Služby: - vazby květin - specializace na smuteční vazby.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny - okrasné rostliny - okrasné dřeviny.

Zahradnictví, prodej: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - dřeviny - keře - travní semeno Sadové a parkové úpravy: - sadové úpravy - hubení plevelů chemickými přípravky - práce se zahradní mechanizací při úklidu travních ploch - úprava, údržba zeleně, včetně odvozu posekané trávy.

Služby, prodej: -floristické studio -designerské studio -návrhy a výroba zakázkových dekorací -svatební floristika -smuteční vazby -interiérové doplňky.

Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.

Zahradnictví a školky okrasných rostlin - maloobchod a velkoobchod - pěstujeme a prodáváme okrasné listnaté a jehničnaté dřeviny, trvalky, letničky a balkónové květiny. Provádíme projektování, výsadby a údržby zadrad i jiné okrasné zeleně.

Květinářství Vázání věnců a kytic: - vazba smuteční, svatební, interiérová, dušičková, vánoční.

Velkoobchod: - zahradnický výrobní materiál: - květináče - rašelina - substráty - hnojiva - květiny.

Květinářství T.R.S. Projekce, realizace, architektura, výsadba, úpravy, údržba, poradenství: - zahrady i u rodinných domů - parky - zeleň v interiérech i exteriérech - trávníky Ekologická likvidace, hubení: - veškerý plevel - chemickou cestou-postřiky, granuláty - jednorázové i trvalé Zásilkový prodej FLEURROP: - v rámci ...

Zahradnictví. Návrh, projekce, realizace, výsadba, údržba: - veřejná, soukromá zeleň - zahrady -okrasné a ovocné dřeviny - živé ploty - trávníky, louky, pastviny. Pěstování, prodej: - květiny (balkonové, záhonové) - zelenina - okrasné dřeviny.

Květinářství DIVIZNA Květinářství. Prodej: -květiny, kytice dárkové, svatební, žertovné, smuteční i reprezentační. Doručení až do domu v ČR i do zahraničí. Výzdoba interiérů i slavností.

Prodej: - řezané a pokojové květiny - svatební kytice - keramika, ... Služby: - vazba květin pro slavnostní i smuteční příležitosti - aranžování květů - rozvoz květin.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -řezané květiny -hrnkové květiny -letničky -balkónové květiny -chryzantémy na dušičky -sazeničky, cibulky -zahrádkářské potřeby: -substráty pro květiny -hnojiva. Služby: -vázání květin pro zvláštní příležitosti: -svatební kytice -kytice z uzenin, cigaret -sušené dekorace ...

Návrhy, realizace, zahrady okrasné zeleně na klíč, vč. architektonického návrhu: -jednotlivé práce (rekonstrukce trávníků, výsadba keřů a stromů i vzrostlých) -pokládka předpěstovaných travních koberců -stavby na klíč (okrasné zahrady, parky) -střešní zahrady: -statické posouzení nosnosti střešní konstrukce -návrh, dodávka vhodné ...

Výroba umělých květin, stromů a květinových celků větších rozměrů. Zakázková výroba pro architektonické ateliéry Prodej bytových dekorací, umělých květin a dárkového zboží Dlouhá 2418/12 Česká Lípa Tel.: 606 318 013 Pivovarská 3157 Česká Lípa Tel.: 606 318 013

Zahradnictví. Prodej: - květiny - okrasné dřeviny, keře, jehličnaté dřeviny, stromky - smuteční vazba. Sazba květin (balkónové, hrnkové).

Maloobchod, prodej: -květiny: -živé, řezané -hrnkové, sušené -zahrádkářské potřeby -okrasné květiny, dřeviny, keře Služby: -aranžování, vazba květiny, kytice. Pobočky, provozovny: -Riegrovo nám. tel.:573331183 Rozvoz květin po KM do 20km.

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Květinářství. Velkoobchod, prodej: -řezané květiny -specializace na orchideje.