Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Prodej, maloobchod: -květiny i suché -dárkové předměty. Služby: -dárkové, balící.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby.

Prodej květin a dárkových předmětů.

Semenářství. Maloobchod, prodej: - zahrádkářské potřeby - semena - osiva - květiny - hnojiva - postřiky.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Prodej: - sazenice květin a zeleniny - balkonové květiny - trvalky a skalničky - vřesovištní rostliny - okrasné trávy - listnaté a pnoucí dřeviny - jehličnany - ovocné dřeviny - osivo - substráty, hnojiva a postřiky - zahrádkářské potřeby - vysazování truhlíků a mís.

Květinářství. Velkoobchod, maloobchod, prodej: - řezané květiny.

Zahradnictví. Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -květiny -semena, hnojiva, substráty -zahradnické doplňky.

Práce: -vázání pohřebních věnců.

Květinové studio specializující se na zakázkovou práci na míru včetně návrhu: -veškerá květinová svatební výzdoba -půjčovna svatebních textilií, potahů a různých dekorací -aranžmá z čerstvých, sušených i umělých květin k různým příležitostem -návrhy a dekorace veškerých interiérů, spolupráce s architekty -zajištění výzdoby při slavnostních ...

Prodej, maloobchod: - vybavení pro zahradu -zahrádkářeské potřeby - aranžérské potřeby, květiny

Aranžování sušených květin: - dekorace do košů, do skla, do keramiky - velikonoční dekorace, vánoční dekorace, nástěnné dekorace - aranžování interiérů, výloh - práce na zakázku.

Zahradnictví. Květinová a zel. sadba, smuteční a dušičková vazba, různé zahrad.práce.

Velkoobchod: - řezané květiny - hrnkové květiny - sušené květiny - umělé květiny.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Maloobchod, prodej, e-shop, velkoobchod: - květiny i umělé - keramika - dekorace - dárkové a proutěné zboží.

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.