Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, sušené, hrnkové -smuteční a svatební vazba -keramika, dárkové zboží -hnojiva, zemina.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - květiny.

Maloobchod, prodej: - hrnkové, sušené, řezané, umělé květiny, květinářství - vázání kytic.

Výroba a prodej: -umělé květiny -výlohové dekorace pro aranžéry -vazbové květy pro zahradníky -svatební ozdoby, přízdoby pro nevěsty -vánoční ozdoby -velikonoční figurky -vázové dekorace -drobné vývazky k dárkovým balením. Nabídka: -volné výrobní kapacity-kompletace, ruční výroba.

Zahradnictví, prodej: - stromky - keře - travní koberce Zajišťování údržby parků a zahrad.

Zahradnictví: - řezané květiny - okrasné dřeviny - semena, sazenice

Květinářství: - klasické i atypické moderní vazby k různým příležitostem - prodej dekoračních doplňků - aranžovací potřeby, aranžovací hmoty Oasis, barevné kamínky a písky, přes 300 druhů dekoračních stuh, obalový materiál, korálky, perličky, provázky, výběrové umělé květiny - dekorace ze sušených a umělých květin - kompletní svatební ...

Maloobchod, prodej: -květiny: -řezané, venkovní, letničky -konifery, dřeviny, sukulenty, skalničky -květináče -hnojiva, zemina. Služby: -vazba kytic: -svatební, smuteční -aranžování květin: -umělé, suché. -zavlažovací, zavlažování zahrad.

Zahradnictví. Zahradnické služby.

Květinářství. Prodej, maloobchod: - květiny - keramika, sklo, hrnkové rostliny - umělecké a dárkové předměty.

Květinářství. Prodej: - květiny - dárkové předměty.

Květinářství. Prodej: - květiny řezané - kytice dárkové, smuteční, svatební, extravagantní. Vazby ze živých, suchých i umělých květin. Dušičkové a vánoční zboží, balkónové květiny. Vazby z čehokoliv na objednávku.

Zahradnictví: - zahradnické služby - realizace zahrad. Prodej: - okrasné rostliny, dřeviny.

Maloobchod, prodej: - květiny - semena - zahradnický materiál - zahradnické potřeby - hnojiva.

KVĚTINOVÁ SÍŇ IRIS Prodej: -řezané a hrnkové květiny -svatební, smuteční a dárkové vazby -základní sortiment pro zahrádkáře -velký výběr výrobků z keramiky -dekorativní keramika. Služby: -aranžování ze suchých květin -rozvoz květin po dohodě se zákazníkem.

Prodej: -řezané, hrnkové, umělé květiny -semena -hnojiva -zahradnické potřeby.