Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Zahradní centrum, prodej: - sazenice - zelenina - květiny - okrasné stromky - keře - sudová vína - pěstitelská pálenice.

Prodej: -květiny -sazenice -zelenina -ovoce -stromky -zahrádkářské nářadí, potřeby -zahrádkářský přebytek.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Prodej: -balkonové květiny -okrasné stromy a keře -ovocné stromy -řezané i hrnkové květiny -sazenice, sadbové rostliny -trvalky, skalničky.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, sušené.

Velkoobchod, maloobchod, prodej: -dárkové zboží -umělé květiny -keramika.

Květinářství: -květiny řezané, sušené, vázané, hrnkové -hnojiva -keramika -svíčky. Prodej vína. Další provozovny: U Stadionu 1234 293 01 Mladá Boleslav Tel.: +420 326 332 332 Palackého 116/25 288 02 Nymburk Tel.: +420 736 610 847

Zahradnictví. Prodej: - zahrádkářské potřeby.

Zahradnictví. Pěstování, prodej: - živé květiny - okrasné rostliny - dřeviny.

Květiny, květinářství. Nabídka: -vazby (svatební, adventní, velikonoční, valentýnská, jubilejní, dušičkové, smuteční) -aranžmá -živé, suché a umělé květiny -výzdoba místností -dárkové koše -rozvoz kytic.

Květinářství, zahrádkářské potřeby, zahradnictví. Maloobchod, prodej: - květiny řezané, pokojové, umělé, sušené. - okrasné keře-jehličnany - ovocné stromy

Květinový ateliér. Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou: - svatby - slavnostní recepce - firemní či soukromé večírky.

Prodej: - semena, hnojiva, zahradní zemina - svatební kytice - výzdoba slavnostích tabulí - smuteční kytice. Nabízí: - květiny na výzdobu hrobů, kostelů, dušičková vazba. Prodej a doručování květin a dárkových předmětů.

Květinářství. Prodej: - čerstvé řezané květiny - umělé květiny - květináče.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - dekorační a upomínkové předměty.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny - keramika.

Zahradnictví: - vazba věnců a kytic.