Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Ekologická farma: -chov masný skot, kanadská pastevní prasata -pěstování kořenové zeleniny, rostliny a jahody -nabízí jedlé květy, řezané květiny včetně aranžerských služeb.

Květinářství, maloobchod: - květiny - dekorace

Květinový ateliér. Prodej, maloobchod: -květiny -floristické potřeby

Služby: -zahradnictví -pěstování zeleniny a květin -slavnostní a smuteční vazby -poradenství -konzultace k zahradnickým kultůrám. Maloobchod, prodej: -sadba -květiny, zelenina -semena -trávy -zahradnické výpěstky -ovocné stromky, růže, okrasné dřeviny, křoviny -zahrádkářské potřeby -nářadí -proutěné zahrádkářské ...

Služby: -architektura zahrad -zakládání, údržba zahrad -kácení strom -zahradní jezírka -prodej okrasných dřevin, trvalek.

Květinářství, výroba: - svatební kytice - pohřební i dárkové vazby.

květinářství lilli marlen; mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, online prodej a rozvoz květin, dekorace interiérů,

Květinářství Evy Schmidtové Burianové v Českých Budějovicích. Mezi naše hlavní služby patří: svatební kytice a dekorace, smuteční kytice a vazby, vazba květin, rozvoz květin, květinové dekorace. Květiny jsou mou velkou láskou, kterou ve mně probudil můj dědeček. Po ukončení střední školy jsem absolvovala vyšší odborné studium na Mistrovské škole ...

Prodej: -sazenice lesních a okrasných dřevin -výrobky ze slámy a ozdobného chvoje. Služby: -pilařská výroba -práce v lesnictví.

Maloobchod, prodej: -okrasné keře -ovocné stromky -růže, trvalky, skalničky -cibuloviny -nabízíme svatební, smuteční a sezónní floristiku.

Velkoobchod: -umělé květiny -dekorativní květiny -latexové květiny -umělé stromky -květiny na háčkování.

Služby: -zahradnictví. Maloobchod, prodej: -květiny, zelenina, okrasné a ovocné dřeviny -balkónové květiny -zahradní nábytek VLADYKA.

Maloobchod, prodej: -zahrádkářské potřeby -semena -hnojiva -substráty -nářadí -přípravky na ochranu rostlin -květináče keramické a plastové -ROUNDUP BIAKTIV -nejúčinnější přípravek na hubení plevelů.

Služby: -zahradnické -vazba květin -řezané květiny -umělé a sušené květiny -substráty -květináče -keramika.

Trvalková školka, zahradnictví. Velkoobchod, maloobchod, prodej: -bylinky -semena -skalničky -trvalky -květinové zahrady. Služby: -zahradní architekt -ekologické poradenství

Květinářství v Třeboni s tradicí více než 20 let. Najdete u nás řezané květiny, svatební a smuteční vazby, potřeby pro zahrádkáře, dárkové a upomínkové zboží, netradiční vazby, sazenice a další.

Zahradnictví. Prodej, výsadba: -rostliny -okrasné dřeviny. Služby: -návrhy a výsadby zahrad -návrhy zdarma -živé ploty -zahradní poradenství.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny sušené a suchá vazba, umělé květiny -dárkové kytice -kompletní svatební servis -výzdoba plesů a společenských akcí -pohřební vazba -dárky, svíčky -semena -zeminy -květináče -substráty -hnojiva -zahradnická chemie -zahrádkářské potřeby -keramika.

Zahradnictví. Prodej: -květiny -zelenina -keramika -smuteční vazby -substráty.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, pokojové -smuteční vazba -svatební kytice -dárkové zboží, porcelánové panenky.

Květinářství. Maloobchod: -květiny.

Květinářství. Prodej: -květiny řezané, hrnkové.

Maloobchod, prodej: -řezané květiny -svatební, pohřební, dárkové kytice -suchá vazba -okrasné dřeviny, trvalky -balkonové rostliny -ovocné dřeviny -sadba květin, zeleniny. Služby: -poradenství a realizace zahradní architektury.