Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Květinářství: - prodej květin.

Květinářství. Maloobchod, prodej: -květiny řezané, hrnkové, sušené -aranžmá ze sušených květin -umělé květiny, keramické květináče, plastové obaly -dárkové zboží, vonné oleje, svíčky -semena zeleniny a květin -postřiky, hnojiva, substráty. Služby: -aranžování květin podle různých příležitostí -vazba svatební, smuteční.

Květiny, květinářství. Nabídka: -vazby (svatební, adventní, velikonoční, valentýnská, jubilejní, dušičkové, smuteční) -aranžmá -živé, suché a umělé květiny -výzdoba místností -dárkové koše -rozvoz kytic.

Velkoobchod a maloobchod: - malospotřebitelského balení přípravků na ochranu a výživu rostlin (pesticidů, hnojiv) pro zahrádkáře a zemědělce. Poradenství v oblasti: - vinohradnictví, ovocnářství, zelinářství a zahradnictví.

Květiny na všechny příležitosti včetně svatební i smuteční vazby, výroba: -věnců, kytic, dekoraci. Doručeni květin na adresu zákazníka po tel.domluvě nonstop.

Prodej, maloobchod: - zahradní potřeby, hadice, zavlažovače - keramika, sklo - potřeby pro zahrádkáře a chovatele - krmiva, krmivo, semena - domácí a hobby potřeby - květináče, truhlíky - dárkové zboží - vruty, šrouby, hřebíky, spojovací materiál - potřeby pro zavařování - proutěné zboží, drátěný program.

vedeno již jako s.r.o. Dovoz, import, velkoobchod, prodej: -sušené květiny, sušená květina, kytka, kytky z Indie, Afriky, Jižní Ameriky a Evropy -sušené květiny barvené -africká a indecká sušina -věnec, věnce mechové, bodlákové, šiškové, Levandulové -mechové kříže, srdce -aranžná ze sušených květin, potpouri -slaměné a senové ...