Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Zahradní centrum. Prodej: - okrasné dřeviny - skalničky - trvalky. Realizace: - trávníky, výsadby - jezírka, skalky, zídky.

Květinové studio - kytice svatební, smuteční, dárkové - sezónní dekorace - netradiční vazby květin

Návrhy a realizace zahrad - poradenství - zakládání trávníků Prodej - okrasné dřeviny - bonsaje - bambusy - traviny - vodní a bahenní rostliny

Zahradnictví. Prodej: - okrasné dřeviny 40-60 druhů. Návrhy a realizace okrasné zeleně. Kácení stromů a pořez dřeva i ve ztížených podmínkách. Kompletní údržba, práce: - trávníky, živé ploty - výsadba a mobilní nádoby.

Květiny Cvetanova je síť květinářství, kterou tvoří tři pobočky v Náchodě. Nabízíme vždy čerstvé květiny přímo z Holandské burzy. Mezi naše hlavní služby patří aranžmá květin pro každou příležitost, rozvoz květin po městě Náchodě a prodej sadby a keramiky.

Květinářství NELLA Maloobchod, prodej: -řezané a hrnkové květiny -vazby kytic

KVĚTINY A VAZÁRNA VĚNCŮ Prodej: -květiny. Služby: -vázání věnců.

Květiny Prodej, maloobchod: -květiny -keramika.

Prodej, maloobchod: -květiny i suché -dárkové předměty. Služby: -dárkové, balící.

Growshop Jičín se zabývá prodejem vybavení pro pěstování rostlin pod umělým osvětlením. Pěstitelské potřeby nabízíme online, nebo můžete navštívit nově otevřený growshop v Jičíně.

Květinářství. Maloobchod, prodej: - květiny.

Maloobchod, prodej: - zahradnické potřeby - květiny - dárkové zboží.

Maloobchod, prodej: -květiny -dárkové předměty.

Květinářství. Prodej: - řezané květiny - hrnkové květiny - semena - ozdobné obaly - umělé květiny - dárkové předměty. Na objednávku: - svatební kytice -kytičky k výročí - výzdoba slavnostního stolu - výzdoba interiérů. Poradenská služba.

Maloobchod, prodej: -ovoce a zelenina -květiny.

Vítejte v pestrém světě “ Vermont “, který přinášíme coby výhradní dovozce a distributor do České republiky. Představujeme ručně vyráběné květiny, které se skládají ze skutečných květů pěstovaných v Africe. Patentovaný proces dehydratace a následného balzamování umožňuje květům uchovat si dlouhodobě stejné vlastnosti jako v přirozeném stavu. ...

Květinářství. Prodej: -živé květiny Vázání: -květin.

Výroba, aranžování: -tuzemské a exotické suché květiny -výzdoba interiérů -svatební a dárková služba. Velkoobchod, maloobchod: -suché květiny. Prodej: -keramika -bytové doplňky -proutí.

Prodej, květinářství: - květiny - sadba, potřeby pro zahrádkáře - dárkové, upomínkové předměty.

Služby: - zahradnické. Prodej: - květiny - řezané, hrnkové - balkonové květiny - substráty. Pěstování květin a okrasných dřevin. Rostlinná výroba; zelinářství, zahradnictví, sadařství.