Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Zabýváme se realizací kreativních floristických aranžmá pro nejrůznější příležitosti. Ke každé zakázce přistupujeme individuálně, s maximální pozorností a otevřeným přístupem k nejrozmanitějším idejím a nárokům klienta. Neustálé zdokonalování a orientace na aktuální světové floristické scéně je pro nás nejen nutností, ale také přirozenou ...

Studio Detail - moderní květinářství s kreativními floristy. V rámci květinového servisu dodáváme květiny do restaurací, hotelů atd., provádíme květinovou výzdobu plesů a různých společenských akcí jako jsou bankety, rauty, tiskové konference. Dle Vašich individuálních požadavků Vám zajistíme květiny vhodné pro Váš svatební den, oslavu ...

Poskytujeme kompletní květinový servis na míru. Nabízíme výběr netradičních kytic pro muže, ženy i děti. Rozvážíme květiny.

Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou svatby, slavnostní recepce, firemní či soukromé večírky. Mezi další naše služby patří zahradní architektura, počínaje ...

Prodej, maloobchod: -květiny. Květinové služby: -vázání květin -aranžování květin -dekoraci interiérů -svatební kytice a dekorace -pohřební kytice a dekorace -sezónní dekorace -dárkové balení -dekorace a kytice z umělých a sušených květin

Hledáte květinářství v okolí Praha 6 - Břevnov. Navštivte naše KVĚTINÁŘSTVÍ ANABELA. Naleznete u nás kompletní nabídku kytic - živé, sušené, smuteční, slavnostní a svatební vazby květin. Potěšíme i pány, a to klobásovými kyticemi. Dále v nabídce také dárkové předměty. Těšíme se na návštěvu.

Květinářství - kytice pro nevěsty, svědkyně, maminky, babičky - myrtová kytka pro družičky - květinový servis - slavnostní kytice - dárkové koše s květinovou úpravou - adventní věnce

Květinářství, e-shop: - doručování květin. Možnost zasílání květin do zahraničí.

Prodej: - zahradní rostliny - substráty a kůra - osiva - hnojiva a postřiky - keramické a plastové truhlíky a květináče. Realizace a úpravy zahrad.

Nabízíme Vám velký výběr řezaných květin : - dárková, klasická, svatební a smuteční vazba - sváteční dekorace. - hrnkové květiny a dekorace ze sušiny Dále nabízíme výzdobu obchodů, restaurací a hotelů. eKvetiny.eu, to je květinářství s kamennou provozovnou v Praze. Máme široký výběr řezaných, ale i pokojových květin ...

Prodáváme hrnkové i řezané květiny včetně jejich vazeb, šperky z květin, čokolády a vína. Dodáváme květiny do firem a umožňujeme sestavení vlastních kytic.

Poskytujeme kompletní řešení pro dekoraci interiérů klienta. Od konzultace a návrhu, přes dodávku a realizaci až po pravidelnou údržbu. Specializujeme se na tropické květy a rostliny, sledujeme nejnovější trendy ve vazbě květin. Realizujeme vaše přání a představy, doručení našich květinových vazeb je samozřejmostí.

Zprostředkování služeb a obchodu v Karlínském dvoře. Vítáme Vás na našem dvoře v Karlíně. Nabízíme produkty ve stylu Provence v prodejně s květinami, od jara také zahradnictví, malé tržiště a posezení - to vše ve stylu francouzské Provence(stále dotváříme prostor podle našich představ).

Prodej - keramika - dárkové předměty Květinářství

Specializujeme se na maloobchodní prodej květinových vazeb pro různé příležitosti pro firmy i domácnosti. Nabízíme květiny i věnce na Vánoce, Velikonoce, do interiéru, sušené, svatební i smuteční vazby a další. Možnost rozvozu.

Zahradnictví, květinářství, e-shop. Prodej: - hrnkových a řezaných květin - květináčů - keramických dekoračních obalů - zeminy - hnojiv.

Prodej - TILLANDSIE, ORCHIDEJE, - tropické rostlinyvýstavy - rostliny

Nabízíme celé květy růží a okvětní lístky z růží, sušené speciální technologií - mrazem sušené - zachovávají svou původní barvu, tvar, velikost. Vhodné pro slavnostní příležitosti (svatby, křtiny, rauty), pro floristy a květináře (dekorace, vazby).

Prodej řezané a pokojové květiny kompetní svatební a firemní servis.