Květiny jsou krásnou dekorací, ať už jde o květiny v interiéru či v exteriéru. Na výběr je obrovské množství různých typů, jako jsou řezané květiny anebo jiné okrasné květiny do květináčů. Správné květinářství nabízí i pěstitelské potřeby, jako květináče.

Distribuce: - umělých květin - stromů - květináčů.

Firma se zabývá velkoobchodním prodejem hrnkových rostlin, floristických doplňků..

Vazba květin - příležitostní vazba - svatební kytice - smuteční vazba (kytice, věnce) Rozvoz zboží: - při větším nákupu na základě vzájemné předchozí dohody po okolí zdarma. .

Velkoobchod s květinami. Přímý dovoz květin a rostlin z Holandska. Květiny: - Strelitzia - Saintpaulia - Protea barbigera - Banksia hookeriana - Alstromeria Granada - Spathyphillum - Sundevilla - Osteospermum.

Naše služby: - záložky, přání - aranžmá, vazba květin - paspartování fotografií.

Květinářství - maloobchodní prodej květiny. Nejširší nabídka: - svatební kytice a výzdoba - řezané květiny dárkové kytice a vazby, smuteční vazby a věnce - umělé a sušené květiny: originální ručně vyráběné bytové dekorace a aranžmá - pokojové květiny.

Provozování zahradnictví a květinářství. Prodej hrnkových rostlin.

Květinářství. Prodej kytic všeho druhu. Rozvoz, roznáška, donos, doručování, dodávky domu, do firmy či kanceláře: -květiny, květinové koše -květinové dary k svátku, narozeninám, výročím, prezentace firmy -květinová výzdoba (svatby, večírky, reklamní akce). -květinová výzdoba interiéru, včetně.

Zahradnické centrum: - okrasné dřeviny - ovocné stromky - květiny - svatební kytice - smuteční vazba - zemina - rašelina - hnojiva - zahradní krby - keramika - potřeby pro zahrádkáře - zakládání zahrad.

Květinový klub si za poměrně krátké působení získal zvučné jméno mezi významnými pražskými květinovými obchody. Můžeme se po tříletém působení Květinového klubu pochlubit tím, že spolupracujeme s předními pražskými hotely na pravidelné květinové výzdobě, připravujeme květinová aranžmá do vyhlášených restaurací a mezi naše významné klienty ...

Květiny pro radost, kytice pro každou příležitost. Čerstvé, dárkové a svatební kytice (růže, lilie, orchidej, tulipány, slunečnice, kopretiny). Květinářství – návrh a realizace květinových aranžmá – svatby, rauty, catering, dárkové koše, profesionální aranžéři, příznivé ceny. On-line objednávka, doručování po Praze a České Republice.

Střední odborná škola - zahradnická - BOHEMIA REGIA PRAHA. Květinářství: -řezané květiny -suché květiny. Svatební servis: -kytice, květiny -výzdoba automobilů, kočárů -dekorace slavnostní tabule, stoly -kytičky do klopy, myrty. -košíčky, květinky pro družičky.

On-line květinářství s doručováním květin po Praze ještě dnes. Vazba kytic na zakázku - možnost platby kreditní kartou.

Prodej a pronájem palem, cycasů a okrasných rostlin, přímý dovoz ze Španělska. Prodej květináčů Lechuza.

Jsme Holandská firma a zabýváme se importem širokého sortimentu řezaných květin, zeleně, doplňků a velkoobchodem.

Květinářství: - klasické i atypické moderní vazby k různým příležitostem - prodej dekoračních doplňků - aranžovací potřeby, aranžovací hmoty Oasis, barevné kamínky a písky, přes 300 druhů dekoračních stuh, obalový materiál, korálky, perličky, provázky, výběrové umělé květiny - dekorace ze sušených a umělých květin - kompletní svatební ...

Květinový ateliér. Nabízíme Vám řadu služeb, počínaje návrhem květinové výzdoby v interiéru, dodání rostlin dle Vašeho výběru, pravidelný či jednorázový servis a nebo pronájem. Pomůžeme Vám s aranžováním květin pro různé příležitosti, jako jsou: - svatby - slavnostní recepce - firemní či soukromé večírky.

Dárková balící služba Květinářství