Oleje a maziva zahrnují široké spektrum produktů. Od motorových olejů, přes hydraulické a převodové oleje, až po plastická maziva pro ložiska. Motorové oleje je možné zakoupit ve variantě pro dopravní prostředky, zahradní techniku i výrobní stroje.

Autoservis. Prodej: - autokosmetiky - olejů a maziv - palivových aditiv.

Autoklempířství. Prodej vozidel. - servis vozidel - klempířské práce - prodej originálních dílů a replik - prodej značkových olejů - opravy a výměny čelních skel - montáž zabezpečovacích zařízení - odtah vozidel i ze zahraničí včetně osádky

Prodej: - prodej pneumatik všech značek - prodej ocelových a alu kol - prodej náhradních dílů pro vozy všech značek - prodej akumulátorů - prodej olejů a provozních kapalin - prodej vybavení pro pneuservisy - pneuservis - čištění klimatizací

Prodej, zásilkový prodej, prodej na dobírku: - ložiska - gufera - klínové řemeny - pryžová těsnění - vytěsnávací tmely - stírací kroužky - manžety - O kroužky, U kroužky - lepidla, autokosmetika, mycí pasty - chemie - tmely, lepidla, čističe, maziva.

Maloobchod a velkoobchod - filtry, stěrače, svíčky, kabely, ložiska, těsnění - autokosmetika, autochemie LOCTITE - homokinetické a křížové klouby - klínové a rozvodové řemeny - výfuky, katalyzátory - chladiče, radiátory - brzdové systémy - tlumiče pérování - autoskla - díly ...

Prodej - motorové a převodové oleje a maziva pro osobní automobily, naftové i plynové motory užitkových vozidel i zemědělskou techniku

Crystal Corn je česká obchodní firma, která působí na trhu speciálních mazadel jako výhradní distributor Spanjaard Group Limited pro ČR a SR.

Poradenství: - nakládání s odpady - ekologické - enviromentální. Oleje, maziva - obchodní zastoupení Morava. Čistící bavlna. E-shop, prodej: - textil.

Naše firma se zabývá distribucí značkových motorových olejů, Castrol, Shell, Motul, Total, Mobil. Naše ceny jsem bezkonkurenční na našem trhu.

Nabízíme ekologické mycí stoly, automatické odmašťovací systémy a jejich náplně, odmašťovadla, aerosoly, speciální přípravky, maziva a autokosmetiku.

Bionafta, biodiesel - výroba, distribuce a export. Firma se zabývá lisováním olejnatých rostlin a jejich následným zpracováním, výrobou a distribucí methylesteru řepkového oleje (tzv. MEŘO), bionafty a prodejem řepkových expelerů.

Autorizovaný distributor pro západní Čechy ložisek SKF. Prodej: -ložiska SKF pro průmysl a automobily -ložiska SKF a technika pro lineární pohyby -ložiska ZKL a ZVL - kompletní sortiment -mazací tuky a seeger pojistné kroužky SKF -speciální nástroje a nářadí pro práci s ložisky -gufera -rozvodové řemeny s kladkami SKF -mazací ...

Prodejce olejů, maziv ESSO MOBIL. Prodej: -oleje -maziva.

Velkoobchod, maloobchod, prodej, autorizovaný prodej: -automobilová, průmyslová maziva AGIP -oleje pro osobní, užitkové vozy, motocykly -převodové oleje -kapaliny do automatických převodovek -nemrznoucí kapaliny -brzdová kapalina -plastová maziva.

Obchodní společnost Bonett Bohemia, a.s. začala pracovat v roce 1998. Založení, následný vznik a začátek práce společnosti byl výsledkem přípravy a práce poradenské společnosti MANAGEMENT SERVICE, a.s., respektive její Venture Capital divize.

Prodej: - motorové oleje - převodové oleje. Regionální zastoupení Morava - Petro-Canada - maziva - BG - dekarbonizace údržba motorových vozidel - VMD - technické spreje - Atas - autochemie - autodíly.

Maloobchod, prodej: -ložiska -klínové řemeny -gufera -maziva -řemenice -loctite -nářadí.

Dodávky, prodej: - paliva - maziva - mazacíoleje - plastická maziva - asfalty - asfaltové výrobky. Cisternová doprava tuzemská i mezinárodní.

Nabízíme - produkty: - hydraulické lisy - mechanické lisy - ohýbačky trubek - periferie k lisům - normalizované díly - manipulace s nástroji - senzory - oleje a mazací látky - systémy hlídání nástrojů a olejování pásu

MOTO-OLEJE.CZ E-shop: -Aditiva (přísady) -FILTRY -autokosmetika -chladící kapaliny -náplně do ostřikovačů -brzdové kapaliny.

Náhradní díly : -nákup a prodej -na všechny typy vozidel formou objednávky do 3 dnů. Autoopravna vozů ŠKODA. Prodej a výměna olejů SHELL. Autopůjčovna: -osobní automobily.

Prodej: -náhradní díly - ND na automobily -oleje MOGUL, CASTROL -mazivo, tuky -brzdová kapalina, destilovaná voda -autokosmetika -autodoplňky -TUNING, VELVANA, AGRIMEX.MOTIP-BARUM, VALVOLINE, TEXACO.

Internetový prodej: -oleje, maziva -autochemie -nářadí dílenských a mechanizačních prostředků.

Velkoobchod s průmyslovými mazivy - kontakt: Zuzana Schrötterová, Miloš Schrötter

Prodej, distribuce: -pohonné hmoty -čerpací stanice. Přeprava, skladování a prodej pohonných hmot -poskytování přepravních, skladovacích a poradenských služeb v oblasti pohonných hmot -distribuce produktu AdBlue.