Lepenkové obaly kašírované, vlnité a hladké jsou nezbytné pro skladování zboží a jeho přepravu. Lepenka může být dvouvrstevná, třívrstvá, pětivrstvá nebo sedmivrstvá. Obaly je možné potisknout pomocí vícebarevného flexotisku nebo ofsetového tisku.

Deufol Česká republika s.r.o.
Společnost Deufol Česká republika s.r.o. se zabývá průmyslovým balením, logistikou a vývojem IT systémů pro co nejefektivnější fungování dodavatelského řetězce. Navrhujeme a vyrábíme obalová řešení pro nejnáročnější kritéria. Zajišťujeme všechny typy přeprav do celého světa. Disponujeme skladovými prostory s těžkou manipulační technikou.
Deufol Česká republika s.r.o.
Výroba: - obaly a výrobky ze dřeva - jehličnaté řezivo - zahradní dřevěné výrobky - zdvojená okna - zahradní doplňky - výrobky na bázi dřeva - sušení dřeva - nábytek. Výrobky: - stavebně truhlářského a truhlářského charakteru.

Výroba, prodej obalových materiálů Zemědělské: -senážní a silážní PE fólie TENOSPIN, síťovina STARNET, WELGER -dvoubarevná silážní plachta -černá silážní plachta -silážní vak Green-Bag -síťová ochrana před sluncem pro školky a venkovní použití -síťová ochrana vinohradů proti ozobu. Průmyslové: -polyethylenové fólie pro ruční balení ...

Zaměření na : - obalový materiál - obalová technika - tiskoviny - kancelářské a hygienické potřeby - projekce a poradenství

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepící pásky - kartonáž - krabice.

Výroba, potisk, prodej: - polyetylénové tašky-LDPE - HDPE sáčky - průmyslové fólie, obaly - role HDPE tašky - trhací HDPE sáčky - fixační fólie, ruční - balící papír - papírové sáčky - celofán, stuhy - toaletní papír - papírové kapesníčky - ubrousky - vata, dětské pleny, dámské vložky. Velkoobchod: - obalový materiál.

Velkoobchod, dodávka: - průmyslové chemikálie - plasty - přepravní nádoby (sudy, kanystry, dózy). Sběr průmyslových odpadů a jejich recyklace - odpady obsahující barevné kovy.

Výroba, velkoobchodní prodej: - tepelně izolační a obalové materiály EKOflex z pěnového polyetylénu - trubice - šňůry - pásy - desky - dilatace - přířezy - sáčky - PET folie (fólie).

Lahvárna: -výroba-ocelové bezešvé tlakové láhve Výroba: -mlecí koule -pluhová ostří -tlakové nádrže -láhve pro technické plyny, plyny pro potravinářství, mediciální účely, potápěcí techniku, zemní plyn.

Výroba (i zakázková), velkoobchod, prodej: -obalové materiály: -odpadové (odpadkové) pytle -ventilové pytle -barierové pytle pro chemický průmysl -PP, CAST, sáčky s EU výsekem -kelímky na studené a teplé nápoje -plastové jednorázové nádobí a příbory pro občerstvení -mikrotenové tašky, sáčky, potravinářské fólie HDPE, LDPE, ...

E-shop - vakuové pytle - pytle na odpadky - lepící pásky - utěrky - čistící a úklidové prostředky - dezinfekční prostředky.

Výroba obalů: -obaly z PVC se samozavíracím zámkem -smršťovací folie -vysekávání z plastů, lepenky a kartonu.

Výrobní program je zaměřen zejména na oblast výroby aerosolových ventilů a jejich příslušenství, například rozmanitých aerosolových rozprašovačů, aplikátorů a krycích víček k aerosolovým nádobkám. Neméně důležitým je i výrobní program mechanických rozprašovačů pro netlakové balení.

Výroba: - obalové materiály - plasty a lepící pásky - kartonáž - krabice.

Společnost Ladislav Šiška - UNIBAL MICRO se zabývá velkoobchodním prodejem obalového materiálu. V naší nabídce najdete HDPE sáčky, tašky, igelitové pytle, strečové a potravinové fólie, jednorázové nádobí i kotoučky do pokladen. Sídlíme ve městě Březnice, okres Příbram. Velkoobchodní prodej: - obalový materiál, obaly - plastové sáčky, ...

Velkoobchod: -papírenské zboží -kancelářské potřeby -psací potřeby -obalové materiály, obaly: plapírové, plastové, sáčky, pytle, folie, paletové fixační fólie -balicí a kancelářský papír -svíčky, tašky, kelímky, školní potřeby -a další sortiment.

Výroba: - plastové obaly pro nápoje, spotřebitelské saponáty, potraviny, průmyslové produkty

Výroba kartonových krabic a obalů z vlnité a hladké lepenky: - obaly z vlnitých a hladkých lepenek - přepravní krabice, boxy a obaly - skládací klopové krabice - kartonové boxy, proklady, krabice a obaly - krabice s potiskem, potištěné obaly tvarově vysekávané obaly - průmyslová kartonáž. - krabice, krabičky, krabičky s potiskem ...

Výroba, prodej, výkup: - dřevěné palety - europalety

Velkoobchod, dodávka, distribuce, prodej: Prodej, servis: -vakuové balící stroje všech značek. Repasované stroje a bazar. Výkup: -použité potravinářské strojre za hotové i protiúčtem. Engineering. Odborná pomoc k zabezpečení přípravy a realizaci staveb, stavební a technický dozor, technická pomoc při řešení reklamací, apod. Spotřební ...

Dodávka, prodej: - spotřební materiál pro zdravotnictví (papíry do EKG, CTG, papír pro ultrazvuk...) - papírové ručníky ZZ, toaletní papír - drogistické zboží - jednorázové nádobí - LDPE pyle, mikrotenové sáčky.

Stolárna: - dřevěné obaly (přepravní) - zámořské balení - atypické palety - stolařské a truhlářské práce. Stará jizba: - prodej: - zahradní nábytek, domky - masivní nábytek - dekorace - záclony, ubrusy, keramika. Prodej řeziva - Štítina.

Prodej, e-shop: - brusivo - obalová technika - kartony a obaly - spojovací materiál - ložiska - oleje a maziva.

Výroba: - velkoobjemové vaky BIG BAG

Společnost ARIA-CARDS s.r.o. se zaměřuje na výrobu papírenského zboží. Nabízíme komplexní služby, od návrhu až po produkci vlastního výrobků. Specializujeme se na výrobu pohlednic, blahopřání, dárkových tašek, dárkových balicích papírů, kalendářů a podobně. V nabídce máme široký papírenský sortiment, který si můžete z pohodlí Vašeho domova ...

Výroba na zakázku - obaly: - blistrové obaly, krabičky - potravinové obaly. Vakuové lisování plastů: - zakázková výroba - kryty pohyblivých částí strojů - papírová a plastová kartonáž. Kartonáž z KARTONPLASTU. Sítotisk.